1. Kupino.sk
  2. Drogérie a lekárne letáky
  3. dm drogerie

dm drogerie leták na tento týždeň

Drogérie a lekárne
Letáky Akcie Pobočky

dm drogerie letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Dm drogerie leták – nádielka tých najkvalitnejších výrobkov

Obchodná sieť dm drogerie markt je na Slovensku už známou značkou. O akciových ponukách a špeciálnych zľavách informuje pravidelne dm drogerie leták, ktorý vychádza minimálne dvakrát do mesiaca.

Letáky dm drogerie nájdete na Kupino.sk v online verzii a takmer vždy v predstihu, čo znamená, že sa k informáciám o akciách dostanete skôr ako začnú platiť v predajniach. Takto si môžete naplánovať svoj nákup vopred alebo využiť časovo obmedzené ponuky, o ktorých budete vedieť ako prví.

Tradičný leták dm drogerie nie je jedinou špecialitou, ktorú obchod vydáva. Každý mesiac sa môžete tešiť tiež na tzv. dm drogerie markt Journal, v ktorom nájdete exkluzívne akcie a sezónne zľavy platné v daný mesiac. Ponuka je vždy široká a akcie platia na široký sortiment z kategórie starotlivosť o telo, kozmetiku. Dm drogerie vo svojom žurnáli zahŕňa tiež sezónne akcie na Valentína, Veľkú Noc, Vianoce alebo Deň matiek.

Dm drogerie karta – zbierajte body a ušetrite na obľúbených výrobkoch

Vaša dm drogerie Active Beauty karta vám otvorí svet, ktorý je naplnený krásou. Nechajte sa odmeňovať počas každého nákupu a zároveň tak získavajte hodnotné body. Dm drogerie Active Beauty karta je dostupná v každej predajni, prípadne sa môžete zaregistrovať online na oficiálne stránke mojadm.sk a karta vám bude doručená domov.

A to nie je všetko! K dispozícii je aj doplnková karta. Tá vám spoločne s hlavnou kartou umožní nazbierať vyšší počet bodov. Využiť ju môže člen vašej rodiny a zároveň je spárovaná s hlavnou kartou.

Dm drogerie sortiment a kvalitné súkromné značky

Videli ste už najnovší dm drogerie leták? Nájdete v ňom naozaj všetko. Sortment DM drogerie sa každoročne rozširuje a nájdete v ňom výrobky zo všetkých kategórií vrátane dekoratívnej kozmetiky, starostlivosti o telo, výživy a potrieb pre deti, do domácnosti, záhrady, sortiment pre domáce zvierata, čistiacie prostriedky, zdravú výživu a množstvo ďalších.

Okrem štandardných produktov sa DM drogerie Slovensko môže pýšiť vlastnými značkami, ktorými dennodenne potešujú zákazníkov. Patria tu napríklad:

Preferujete biopotraviny, prírodnú kozmetiku a fair trade produkty? Prípadne ste športovo založený a hľadáte ten najvhodnejší výrobok? Áno, dm drogerie eshop alebo kamenná predajňa slúžia na to, aby si na svoje prišli aj športovci. Ekologicky založených zákazníkov poteší DM tiež. Slovensko je druhou krajinou v ktorej DM spustila službu takzvaných plniacich staníc a aktuálne si môžete načapovať pracie a čistiace prostriedky v každom krajskom meste.

V prípade, že milujete fotenie a chcete každý jeden záber ozvláštniť, dm drogerie fotky budú skutočne dokonalé. Z bohatej ponuky fotorámikov, fotoaparátov, filmov, instatných fotoaparátov a príslušenstva, si nájde to, čo potrebuje každý správny nadšenec fotografovania.

DM drogerie na Slovensku

DM Drogerie Markt sa môže na Slovensku pýšiť jedným z najväčších počtov predajní vo svojej kategórii. Celkový počet predajní je vyše 150 a nájdete ich takmer všade. Nájdite najbližšiu pobočku vo vašom meste:

Zaujíma vás aké má momentálne dm drogerie otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču na stránkach Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke. Vyskúšajte to!

Dm drogerie eshop – nakupujte online

Okrem kamenných predajní dm drogerie, ktoré všetci veľmi dobre poznáme, si dnes môžete svoju obľúbenú kozmetiku alebo potreby do domácnosti nakúpiť online. Online nakupovanie na DM so sebou prináša veľa výhod, ktoré si určite zamilujete. Za vašu prvú registráciu získate bonus 200 bodov, dopravu nad 49 eur máte zdarma a za vrátenie tovaru neplatíte. Sortiment, ktorý ponúka DM online, je rovnaký ako ten v predajniach a pri online nákupe neprídete ani o svoje Active Beauty body – vašu kartu môžete použiť aj pri nákupy cez eshop.

Nenašli ste v aktuálnom letáku dm drogerie čo ste hľadali? Zaujímajú vás letáky iných drogérií? Pozrite sa na akcie v ďalších podobných obchodoch ako teta drogerie101 drogerieHebe drogériaTOP drogerie či letáky ďalších obchodov z kategórie Drogérie a lekárne. Pestrý sortiment drogérie, potrieb do domácností a mnoho iných praktických výrobkov, nájdete aj v týchto predajniach.

dm drogerie leták na tento týždeň

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu dm drogerie. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu dm drogerie? Nevadí, v kategórii Drogérie a lekárne pre Vás máme ďalších 10 letákov od 18 predajcov, napr. aktuálny leták 101 drogerie, aktuálny leták Teta drogériaaktuálny leták Dr.Max. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách dm drogerie šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Akčné letáky

Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Všetky letáky