1. Kupino.sk
  2. Hypermarkety a supermarkety letáky
  3. Tesco

Tesco leták – akciová ponuka

Hypermarkety a supermarkety
Letáky Akcie Pobočky
Tesco leták - Hypermarket
Tesco leták - Hypermarket
dnes končí
Tesco leták - Supermarket
Tesco leták - Supermarket
dnes končí
Tesco katalóg - Všetko pre vašu zahradu
Tesco katalóg - Všetko pre vašu zahradu
dnes končí

Tesco leták – skvelá ponuka s cenami pre každého

Letáky Tesco vychádzajú už pravidelne každý týždeň od stredy do utorka. V aktuálnom letáku nájdete široký sortiment akciových Tesco potravín, produktov každodennej spotreby  či originálnych sezónnych výrobkov za výhodné ceny, ktoré si netreba nechať ujsť. Ušetrite svoj čas, peniaze aj prírodu. a prelistujte si Tesco leták online z pohodlia vášho domova vďaka Kupino.sk.

Viete aké ďalšie výhody prináša používanie Kupina? Na našej stránke nájdete aktuálne letáky vždy v predstihu. Napríklad Tesco budúci leták je každý týždeň dostupný už v pondelok, vďaka čomu si váš nákup viete naplánovať v predstihu. Na jednom mieste tu nájdete všetky aktuálne, minulé, ale aj letáky na budúci týždeň, a tak si ponuku viete porovnať a rozhodnúť sa čo nakúpiť a s čím počkať.

Navyše, nezabúdajte, že na Kupino.sk môžete sledovať výhodné akcie na obľúbené produkty vo všetkých obchodoch, nielen v Tescu. Chcete vedieť, či je akcia na pivo v Tescu naozaj najvýhodnejšia? Kde kúpite najlacnejšie mlieko? Alebo dokedy kúpite v Tescu Pepsi v akcii

Použite náš porovnávač akcií. My za vás zistíme, kde je daný tovar aktuálne najlacnejší a vy sa môžete pustiť do šetrenia. 

Tesco leták, katalóg alebo magazín – všetky na jednom mieste

Okrem bežných letákov, ktoré Tesco vydáva každý týždeň, nájdete na Kupino aj sezónne katalógy a špeciálny Tesco magazín. Tieto špeciálne letáky a katalógy sú platné počas dlhšieho obdobia a venujú sa rôznym témam ako Deň matiek, Deň detí či v rámci ročných období ako Jar, Leto, Zima. Okrem toho, každoročne pripravuje letáky Pripravte sa na leto a špeciálny Tesco leták Grilovanie či Záhrada.

Medzi aktuálne obľúbené publikácie, ktoré v online verzii nájdete aj u nás patria:

Tí, ktorí radšej siahnu po papierovej verzii Tesco magazínov, si ich môžu vyžiadať priamo v predajniach. Verní zákazníci obchodu s kartou Tesco Clubcard dostanú magazín len za 1 cent. 

F&F Tesco – všetko pre milovníkov módy za skvelé ceny

Jednou z najobľúbenejších privátnych značiek obchodu je módna britská značka F&F Tesco, ktorá je súčasťou každého obchodu Tesco. Najväčší úspech zaznamenala táto znáčka u nás, v Českej republike, Maďarsku a Poľsku. Značka sa snaží predávať módne kúsky za nízke ceny, aj preto si F&F získalo množstvo verných zákazníkov.

Okrem F&F v Tescu nakúpite ďalšie súkromné značky, medzi ktoré patria: 

Tesco potraviny domov už nakúpite aj online

Akciové produkty, ktoré vás zaujmú v letákoch Tesco, si môžete nakúpiť aj cez Tesco online s dovozom potravín až k vám domov. Nemusí vás zaujímať aké ma momentálne Tesco otváracie hodiny a nákupom online ušetrite čas, ktorý môžete venovať svojím blízkym alebo vlastným záľubám.

Vďaka Tesco online nakúpite všetko čo potrebujete. Nielen potraviny, ale aj čistiace prostriedky a spotrebiče do domácnosti za výhodné ceny. Tesco eshop má vo svojej ponuke vyše 14 000 produktov a ponúka všetky vymoženosti nakupovania online ako platba kartou online, doručenie aj cez víkendy, možnosť vrátenia a samozrejme garanciu čerstvosti produktov, ktoré si vyberiete.

Tesco Clubcard pre verných zákazníkov

Ako verní zákazníci máte možnosť využívať výhody vernostného programu Tesco Clubcard, s ktorým nakúpite oveľa výhodnejšie. Držitelia Tesco Clubcard môžu využiť zľavy pre členov priamo počas nákupu a ušetriť prakticky ihneď. Okrem toho, pri každom nákupe zbierate body, ktoré si následne premeníte na peňažné poukážky na ďalší nákup. Za každé euro, ktoré v Tescu miniete, dostanete jeden bod. Ušetríte tak pri ďalšom nákupe v akejkoľvek predajni na Slovensku.

Nemáte ešte Tesco Clubcard? Novú kartu získate v každom obchode Tesco alebo registráciou online. Klubovú kartu si môžete prepojiť aj s účtom pre Tesco Online nákupy. Vernostné karty sa naozaj oplatia.

Tesco Mobile – dobitie kreditu na ktorejkoľvek prevádzke

Okrem kvalitných potravín, spotrebičov a módy je Tesco známe aj svojou službou Tesco Mobile. Táto služba ponúka Tesco SIM karty, ktoré môžete využiť rovnako ako SIM karty iných služieb. Tesco kredit si môžete dobiť na ktorejkoľvek prevádzke alebo cez internet. Navyše, držitelia Tesco Clubcard vďaka nazbieraným bodom môžu získať až dvojnásobok kreditu alebo dát. Výber je na vás.

Viac informácií o Tesco Mobile zistíte stiahnutím mobilnej aplikácie Môj Tesco Mobile alebo na www.tescomobile.sk.

Predajne Tesco sa u nás tešia veľkej obľube a aktuálne nájdete pobočky tohto reťazca po celom Slovensku. Zaujíma vás aké má momentálne Tesco otváracie hodiny vo vašom meste? Hľadáte najbližšiu predajňu? Chcete si prelistovať aktuálne letáky Tesca vo vašom okolí?

Na Kupino.sk nájdete všetky Tesco pobočky na Slovensku vrátane Tesco Bratislava, Tesco Košice, Tesco Nitra, Tesco Poprad, alebo Tesco Michalovce. Vyskúšajte náš šikovný Kupino vyhľadávač a jediným klikom vám pomôžeme nájsť všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke.

Tesco leták – akciová ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Tesco. Prezrite si aktuálný akčný leták Tesco platný od st 13. 3. 2024 do ut 19. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Tesco? Nevadí, v kategórii Hypermarkety a supermarkety pre Vás máme ďalších 195 letákov od 31 predajcov, napr. aktuálny leták Metro, aktuálny leták Billaaktuálny leták COOP Jednota. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Tesco šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Tesco leták budúci, Aktuálny leták Tesco, Tesco akcie, Tesco leták online, Tesco leták nový

Obľúbené obchody

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

Akčné letáky

Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Všetky letáky