1. Kupino.sk
  2. Drogérie a lekárne letáky
  3. Teta drogéria

Teta drogerie leták na tento týždeň

Drogérie a lekárne
Letáky Akcie Pobočky
Teta drogéria leták
Teta drogéria leták
zajtra končí

Letáky Teta drogerie – všetko zo sveta drogérie na jednom mieste

Teta drogerie patrí dlhoročne medzi najobľúbenejšie obchody s drogériou na Slovensku. Svojim zákazníkom prináša pravidelné akcie a zľavy niekoľkokrát do mesiaca, o čom svedčí aj aktuálny Teta drogerie leták. Ten vychádza minimálne dvakrát do mesiaca a Teta drogerie v ňom pravidelne prináša akciové ponuky na takmer 2000 produktov z ponuky.

Letáky Teta drogerie sú na Kupino.sk dostupné takmer vždy v predstihu, čo znamená, že nastávajúce akcie v obchode si môžete prelistovať skôr ako ostatní a na svoj nákup sa poriadne pripraviť. Každý Teta drogerie leták vždy obsahuje akcie, ktoré sú časovo obmedzené alebo platné iba do vypredania zásob, takže je výhodné o nich vedieť vopred. 

Teta drogerie sortiment – kvalitné produkty z dielne drogériovej franžízy

Cíťte sa ako v bavlnke vďaka bohatému sortimentu produktov, ktoré sú dostupné v Teta drogérii. Počas návštevy drogérie Teta si príde na svoje každý. Nájdete tu všetko pod jednou strechou:

Okrem tradičných drogistických výrobkov nakúpite v Teta drogerie aj tieto súkromné značky, ktoré dlhodobo patria medzi obľúbenú súčasť každodenného sortimentu:

Nezabúdajte, že na Kupino.sk môžete sledovať nielen akciové letáky, ale aj výhodné akcie na obľúbené produkty vo všetkých drogériách, nielen v Teta drogerie. Chcete vedieť, či je akcia na zubnú pastu v Teta drogerie naozaj najvýhodnejšia? Kde kúpite najlacnejši Sanytol? Alebo dokedy kúpite v Teta drogerie toaletný papier v akcii

Použite náš porovnávač akcií. My za vás zistíme, kde je daný tovar aktuálne najlacnejší a vy sa môžete pustiť do šetrenia.

Teta drogerie kupóny – vernostný program pre členov klubu Teta

Radi šetríte vďaka kupónom? Nákup v Teta drogérii si potom určite užijete. Ak zaregistrujete vašu e-mailovú adresu na stránke tetadrogerie.sk, každý mesiac získate 40% až 50% kupóny na zľavu pri ďalšom nákupe. Staňte sa členom Teta klubu a získate bonusové zľavy a extra ponuky sa vám budú na váš mail len tak sypať. 

Teta drogéria na Slovensku

Teta na Slovensku vznikla v roku 1992. Prv niesla názov Solvent a špecializovala sa na predaj zrkadiel. Neskôr pribudol sortiment ako hrebene, produkty z papiera, končiac drogistickým tovarom. Od roku 2002 nesie názov Teta drogerie. V súčasnosti je na Slovensku vyše 200 predajní a každoročne pribúdajú ďalšie.

Nájdite najbližšiu pobočku vo vašom meste:

Zaujíma vás aké má momentálne Teta drogerie otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču na stránkach Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke. Vyskúšajte to!

Nenašli ste v aktuálnom letíku 101 drogerie čo ste hľadali? Zaujímajú vás letáky iných drogérií? Pozrite sa na akcie v ďalších podobných obchodoch ako dm drogerie101 drogerieHebe drogériaTOP drogerie či letáky ďalších obchodov z kategórie Drogérie a lekárne. Pestrý sortiment drogérie, potrieb do domácností a mnoho iných praktických výrobkov, nájdete aj v týchto predajniach.

Teta drogerie leták na tento týždeň

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Teta drogéria. Prezrite si aktuálný akčný leták Teta drogéria platný od po 11. 3. 2024 do st 20. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Teta drogéria? Nevadí, v kategórii Drogérie a lekárne pre Vás máme ďalších 10 letákov od 18 predajcov, napr. aktuálny leták 101 drogerie, aktuálny leták Teta drogériaaktuálny leták Dr.Max. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Teta drogéria šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Teta leták, Teta drogerie produkty, Teta katalóg, Teta drogerie leták sk, Teta drogerie aktuálny leták

Obľúbené obchody

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Akčné letáky

Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Všetky letáky