1. Kupino.sk
  2. Hypermarkety a supermarkety letáky
  3. COOP Jednota

COOP Jednota leták –⁠ aktuálny

Hypermarkety a supermarkety
Letáky Akcie Pobočky
Coop Jednota noviny - Supermarket
Coop Jednota noviny - Supermarket
zajtra končí
Coop Jednota noviny - Potraviny
Coop Jednota noviny - Potraviny
zajtra končí
Coop Jednota noviny - Supermarket
Coop Jednota noviny - Supermarket
zajtra končí
Coop Jednota noviny - Premium
Coop Jednota noviny - Premium
do so 30. 3.
Coop Jednota noviny - Tempo
Coop Jednota noviny - Tempo
zajtra končí
Coop Jednota časopis
Coop Jednota časopis
do ne 31. 3.

COOP Jednota leták – naplánujte si váš nákup vopred

Predajne COOP Jednota dnes patria medzi najobľúbenejšie obchody s potravinami na celom Slovenska. Obchod vydáva pravidelne viacero druhov letákov podľa typu prevádzky.

Okrem samotných akciových letákov vydáva obchod aj svoj vlastný mesačník Coop Jednota časopis, v ktorom nájdete skvelé recepty, tipy na nakupovanie alebo informácie o Coop Jednota súťažiach. Pre špeciálne akcie ako napríklad Coop Jednota lego vydáva obchod taktiež samostatné letáky.

Či už si chcete prelistovať aktuálny COOP Jednota leták, časopis alebo si preveriť aktuálne akcie v Coop, ten najčerstvejší prehľad o špeciálnych ponukách a zľavách nájdete u nás vždy online. Garantujeme vám, že vám už neujde žiadna výhodna akcia. S Kupino.sk je plánovanie nákupu naozaj hračka.

Čo nájdete v ponuke letáku COOP Jednota

COOP Jednota svojim zákazníkom neustále ponúka širokú paletu tých najpestrejších zliav, ktoré zaujmú oko nejedného nakupujúceho. Či sa už vyberiete do COOP supermarketu alebo potravín, nakúpite tu všetko, čo zahŕňa bežný rodinný nákup:

Obchod COOP Jednota je tiež známy širokým výberom vlastných značiek, ktoré nenájdete nikde inde. Aktuálne predáva COOP Jednota svoje výrobky pod týmito značkami:

Nezabúdajte, že na Kupino.sk môžete sledovať výhodné akcie na obľúbené produkty vo všetkých obchodoch, nielen v COOP Jednota. Chcete vedieť, či je akcia na pivo v COOP naozaj najvýhodnejšia? Kde kúpite najlacnejšie maslo? Alebo dokedy kúpite v COOP Jednote mlieko v akcii?

Použite náš porovnávač akcií. My za vás zistíme, kde je daný tovar aktuálne najlacnejší a vy sa môžete pustiť do šetrenia. 

COOP Jednota aj vo vašom meste

COOP Jednota sa už dlhé roky stará o to, aby sa im do rúk dostal tovar najvyššej kvality. Na Slovensku aktuálne prevádzkuje viac ako 2100 predajní všetkých typov – Coop Jednota supermarkety, Coop Jednota Tempo a Coop Jednota Potraviny.

Na stránkach Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii nájdete oveľa viac ako len COOP Jednota leták na budúci týždeň. Zaujíma vás aké má momentálne COOP Jednota otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke.

Nákupná COOP Jednota karta – nákupy, ktoré sa skutočne oplatia

Ak v predajniach COOP Jednota nakupujete pravidelne, je čas zadovážiť si vašu nákupnú kartu. Tá je súčasťou vernostného programu COOP Jednota, ktorý vám prináša nekonečné množstvo výhod. Ako aj v iných obchodoch, vrámci vernostnej karty v COOP Jednota získavate za každý nákup body, ktoré sa pravidelne menia na zaujímavé zľavy. Body za nákup môžete zbierať na klasickú kartu, ktorú dostanete na pobočke, alebo na elektronickú kartu prostredníctvom mobilnej aplikácie COOP Jednota.

Navyše, ako držiteľ nákupnej karty získavate možnosť uplatniť si zľavy aj u ďalších partnerov spoločnosti COOP Jednota, akými sú napríklad cestovná kancelária BUBO, AquaCity Poprad, TIP Travel, Tempo Kondela a ďalší. Aktuálny zoznam zliav nájdete na oficiálnej stránke COOP Jednota.

Nenašli ste v aktuálnej Billa ponuke čo ste hľadali? Zaujímajú vás letáky iných obchodoch? Pozrite sa na akcie v ďalších podobných obchodoch ako LidlTescoKauflandBillaTerno či letáky ďalších obchodov z kategórie Hypermarkety a supermarkety. Pestrý sortiment potravín, drogérie, potrieb do domácností a mnoho iných praktických výrobkov, nájdete aj v týchto predajniach.

 

COOP Jednota leták –⁠ aktuálny

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu COOP Jednota. Prezrite si aktuálný akčný leták COOP Jednota platný od št 29. 2. 2024 do st 20. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu COOP Jednota? Nevadí, v kategórii Hypermarkety a supermarkety pre Vás máme ďalších 195 letákov od 31 predajcov, napr. aktuálny leták Metro, aktuálny leták Billaaktuálny leták COOP Jednota. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách COOP Jednota šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Coop Jednota víkendový leták, Coop Jednota leták buduci, Coop Jednota leták aktuálny, Coop Jednota leták vikendova akcia, Leták Coop

Obľúbené obchody

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Akčné letáky

OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Všetky letáky