1. Kupino.sk
  2. Hypermarkety a supermarkety letáky
  3. Lidl

Lidl leták –⁠ akciová ponuka

Hypermarkety a supermarkety
Letáky Akcie Pobočky
Lidl leták
Lidl leták
do ne 24. 3.
Lidl leták
Lidl leták
do ne 24. 3.
Lidl leták - Záhradné produkty Parkside
Lidl leták - Záhradné produkty Parkside
do ne 31. 3.
Lidl brožúra - Lidl na Slovensku
Lidl brožúra - Lidl na Slovensku
do ut 31. 12.
Lidl brožúra - Lupilu
Lidl brožúra - Lupilu
do št 15. 5.
Lidl brožúra - Objav svet vín s Lidl vínotékou
Lidl brožúra - Objav svet vín s Lidl vínotékou
do ut 31. 12.
Lidl brožúra - Rocktrail
Lidl brožúra - Rocktrail
do ne 31. 3.
Lidl brožúra - To najlepšie zo Slovenska
Lidl brožúra - To najlepšie zo Slovenska
do ne 30. 6.
Lidl brožúra - Vemondo
Lidl brožúra - Vemondo
do ut 30. 4.

Leták Lidl – každý týždeň niečo nové

Lidl Slovensko vám každý týždeň prináša pestrú ponuku kvalitných tovarov za super ceny. Lidl leták platný od pondelka – to je vždy výber nového akciového tovaru, ktorý vás poteší.

Čakáte napríklad na akčný týždeň plný chutných potravín? Nalistujte si Lidl leták na budúci týždeň. Hľadáte kvalitné sezónne oblečenie či posteľnú bielizeň? Prinesie vám ich Lidl supervíkend.

Každý leták Lidl je platný od pondelka do nedele a je rozdelený do troch častí:

Navyše, nezabúdajte, že na Kupino.sk môžete sledovať výhodné akcie na obľúbené produkty vo všetkých obchodoch, nielen v Lidli. Chcete vedieť, či je akcia na pivo v Lidli naozaj najvýhodnejšia? Kde kúpite najlacnejšie mlieko? Alebo dokedy kúpite v Lidli maslo v akcii

Použite náš porovnávač akcií. My za vás zistíme, kde je daný tovar aktuálne najlacnejší a vy sa môžete pustiť do šetrenia. 

Nákup z pohodlia domova – Lidl eshop

Predajne Lidl sa u nás tešia veľkej obľube a aktuálne nájdete pobočky tohto reťazca vo viac ako 130 mestách po celom Slovensku, ako napríklad Bratislava, Košice, Trenčín, Prešov, Žilina, Trnava, Zvolen a ďalšie. Ak vás zaujímajú Lidl otváracie hodiny vo vašom meste alebo potrebujete nájsť najbližšiu pobočku vo vašom okolí, vyskúšajte náš šikovný Kupino vyhľadávač. Jediným klikom vám pomôže nájsť všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke.

Nakupujete radšej cez internet? Žiadny problém. Dnes už je Lidl online. V októbri 2019 totiž spustil svoj internetový obchod – Lidl shop. V ponuke Lidl shopu nájdete akcie a prebiehajúce zľavy z kategórií:

Veľkou výhodou je sekcia Predpredaj, kde si v predstihu môžete objednať veci, ktoré budú dostupné až v letáku na budúci týždeň.

Najnovšie akčné letáky Lidl

Na stránke Kupino nájdete všetky platné akciové letáky na jednom mieste. Lidl leták online vám pritom prináša všetko to, čo aj jeho papierová podoba – avšak v pohodlnejšej a kedykoľvek dostupnej verzii.

Akčné týždne Lidl

Vyberte si zo širokého sortimentu čerstvých potravín a pochutnajte si na produktoch z celého sveta. Každý týždeň prebiehajú akcie podľa aktuálneho akčného týždňa. Ktorý Lidl akčný týždeň je váš obľúbený – americký, francúzsky, retro, XXL, taliansky či Lidl grécky týždeň?

Čo je Lidl čerstvosť?

Čerstvá zelenina a ovocie, obľúbené pečivo priamo z pece, mliečne a mrazené potraviny – to je len zlomok toho, čo vám obchodný reťazec ponúka. Pri výbere pritom uprednostňuje slovenských dodávateľov a na pulty prináša čerstvé domáce potraviny “Vyrobené na Slovensku”.

Lidl oblečenie a ostatný tovar

Lidl vám každý týždeň ponúka niečo nové zo širokého sortimentu aj mimo potravín. Obľúbenými produktami v obchodoch Lidl sa medzi zákazníci stali tiež oblečenie, športové potreby, obuv, bytové doplnky, potreby pre domácnosť i nástroje do dielne a záhrady. Nájdete tu jednoducho všetko, na čo si pomyslíte.

V predajniach si dnes môžete vybrať aj z výrobkov privátnych značiek, ktoré sú vyrábané špeciálne pre Lidl, a nikde inde ich nenájdete:

Lidl Plus karta – zľavy vo vašom vrecku 

Lidl prišiel s moderným vernostným programom, kde vám na uplatnenie zliav stačí telefón a stiahnutá aplikácia Lidl Plus pre Android či Apple. Súčasťou Lidl Plus je digitálna karta, ktorá je priamo v aplikácii. Pri každom nákupe ju stačí pri pokladni naskenovať a všetky aktuálne zľavy a výhody sa vám automaticky uplatnia.

Vyskúšajte najlepšie Lidl recepty

Súčasťou každého letáku sú tiež najlepšie recepty pre každú príležitosť. Lidl kuchyňa vám prináša množstvo moderných i tradičných receptov od

Podľa ich receptov navaríte chutne, zdravo, jednoducho a za skvelú cenu. A čo iné by ste v nich zužitkovali, než čerstvé potraviny z aktuálneho letáku Lidl?

 

Lidl leták –⁠ akciová ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Lidl. Prezrite si aktuálný akčný leták Lidl platný od po 18. 3. 2024 do ne 24. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Lidl? Nevadí, v kategórii Hypermarkety a supermarkety pre Vás máme ďalších 195 letákov od 31 predajcov, napr. aktuálny leták Metro, aktuálny leták Billaaktuálny leták COOP Jednota. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Lidl šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Lidl akcia, Lidl aktuálny leták, Lidl leták online, Lidl leták od pondelka, Lidl leták na budúci týždeň

Obľúbené obchody

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

Akčné letáky

Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Všetky letáky