1. Kupino.sk
  2. Bývanie, nábytok a záhrada letáky
  3. OBI

OBI leták –⁠ akčná ponuka

Bývanie, nábytok a záhrada
Letáky Akcie Pobočky
OBI leták
OBI leták
do ne 31. 3.

OBI leták – spestria si domácnosť za výhodné ceny

Prerábate svoj dom, zariaďujete byt alebo chystáte svoju záhradu na novú sezónu? Obchod OBI vám bude pri výbere všetkého potrebného robiť skvelého spoločníka. Vďaka širokej ponuke stavebnín a potrieb pre domácich majstrov patria predajne OBI medzi najobľúbenejšie na Slovensku. Všetko, čo potrebujete na váš nový kutilský projekt, tu jednoducho nájdete pod jednou strechou.

OBI leták, vďaka ktorému získate prehľad o aktuálnych akciách prebiehajúcich v OBI, vychádza niekoľkokrát do mesiaca a nájdete v ňom vždy široku ponuku výrobkov z kategórii bývanie, záhrada, technika a stavebníctvo.

Letáky OBI si na Kupino.sk môžete pozrieť v online verzii kedykoľvek potrebujete. Všetky aktuálne letáky, ktoré spoločnosť OBI vydáva, pravidelne aktualizujeme a nájdete ich u nás počas celej doby ich platnosti. Okrem aktuálnych akcií nájdete v našom letákovom archíve aj viaceré OBI minulé letáky, vďaka čomu si ponuku môžete kedykoľvek porovnať.

Nezabúdajte, že na Kupino.sk môžete sledovať výhodné akcie na nábytok a interiérové doplnky vo viacerých obchodoch, nielen v OBI. Chcete vedieť, či je akcia na dvere v OBI naozaj najvýhodnejšia? Kde kúpite najlacnejšiu komodu? Alebo dokedy kúpite v OBI orchidey v akcii?

Použite náš porovnávač akcií. My za vás zistíme, kde je daný tovar aktuálne najlacnejší a vy sa môžete pustiť do šetrenia. 

OBI sortiment – všetko pre domácich majstrov

Nadnárodný špecializovaný obchodný reťazec OBI je jednotkou v oblasti potrieb pre domácnosť a nájdete tu všetko, čo na svoju realizáciu potrebujete. OBI sortiment tvorí viac ako 12 000 výrobkov, ktoré využijú domáci majstri ale aj profesionálni stavebníci. Nájdete tu produkty z kategórii ako:

Okrem všeobecne známych značiek v oblasti stavebníctva a bývania, obchod OBI predáva kvalitný sortiment za výhodné ceny aj pod vlastnými súkromnými značkami, ktoré nájdete iba v OBI. Patria medzi nich:

OBI na Slovensku

OBI pôsobí na Slovensku od roku 2008 a od roku 2015, kedy spoločnosť odkúpila všetky prevádzky známeho obchodu Baumax, patrí medzi špičku na trhu. Momentálne je na našom území 14 predajní a nájdete ich napríklad v mestách Bratislava, Košice, Trnava, Nitra, Žilina, Trenčín, Prešov a ďalších.

Aktuálne letáky nie sú jediná vec, ktorú u nás nájdete. Na Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii máme pre vás po ruke aj ďalšie praktické informácie. Zaujíma vás aké má momentálne OBI otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke.

OBI bonus karta – istota výhodných nákupov

V prípade, že chcete nakupovať ešte výhodnejšie, OBI si pre vás pripravil špeciálnu ponuku. Staňte sa vlastníkom OBI bonus karty a ako člen bonusového programu môžete získať zvýhodnenie až do 10 %, rôzne zľavové kupóny a výherné OBI sútaže. Ešte svoju kartu nemáte? Viac informácií o jej výhodách a o tom, ako si ju zadovážiť nájdete na oficiálnej stránke OBI.

Nenašli ste v aktuálnych letákoch OBI čo ste hľadali? Zaujímajú vás letáky a katalógy iných obchodoch? Pozrite sa na akcie v ďalších podobných obchodoch ako IKEASCONTO nábytokHornbachASKO nábytokMöbelix, či letáky ďalších obchodov z kategórie Bývanie, nábytok a záhrada. Pestrý sortiment nábytku, zariadenia, stavebných materiálov do domácností a mnoho iných praktických výrobkov, nájdete aj v týchto predajniach.

OBI leták –⁠ akčná ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu OBI. Prezrite si aktuálný akčný leták OBI platný od pi 1. 3. 2024 do ne 31. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu OBI? Nevadí, v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada pre Vás máme ďalších 18 letákov od 36 predajcov, napr. aktuálny leták Jysk, aktuálny leták OBIaktuálny leták Asko. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách OBI šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Aktuálny leták OBI, OBI katalóg, OBI sortiment, OBI Slovensko leták, Akciový leták OBI

Obľúbené obchody

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Akčné letáky

Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Všetky letáky