1. Kupino.sk
  2. Hypermarkety a supermarkety letáky
  3. Koruna

KORUNA leták na tento týždeň

Hypermarkety a supermarkety
Letáky Akcie Pobočky
Koruna leták
Koruna leták
do st 03. 4.

Koruna leták – maloobchod pre potraviny a drogériu za skvelé ceny

Potraviny Koruna sú na slovenskom trhu už 23 rokov a svoju obľubu si u zákazníkov držia kvalitnými potravinami za výhodné ceny. Aktuálny akciový leták Koruna obsahuje zľavy na potraviny a veci každodennej potreby. Každý Koruna leták je platný 2 týždne, zo skvelých cien sa tak môžete tešiť až dvakrát za mesiac.

Sortiment Koruna – tradičné slovenské výrobky

Preferujete nakupovať domáce potraviny? Letáky Koruna prinášajú sortiment z kategórie potraviny, drogéria a priemyselný tovar.

Slovenská pekáreň Predmier vám v obchodoch Koruna denne ponúka čerstvé pečivo a chlieb. A čo si tak pochutiť na pravom slovenskom ovocí a zelenine?

Využite náš Kupino porovnávač cien a už nikdy nepremeškajte zľavy a akcie. Nakupujte mliekolososapivomaslocereáliešunku a ďalšie potraviny za tie najvýhodnejšie ceny. Online letáky Koruna šetria nielen prírodu, ale aj váš čas a peňaženku. A to sa oplatí.

Koruna vernostný program má už viac ako 30 000 zákazníkov

Koruna klub svojich zákazníkov odmeňuje za vernosť. Ak chcete získať 1 % ceny z každého nákupu naspäť, noste klubovú kartičku Koruna vždy pri sebe.

Pobočky Koruna nájdete po celom Slovensku

Koruna potraviny sú členom siete potravín Fresh – pobočky Koruna ponúkajú aj akciové výrobky z letákov FreshLibex.

Otváracie hodiny obchodov spoločnosti Koruna nájdete pod vybranými pobočkami – nakupujte v mestách ŽilinaPrievidzaHlohovecČadca a ďalších. Online letáky môžete sledovať u nás na Kupino a viac sa v obchode Koruna nestratíte.

Leták Koruna vás neoslovil? Pozrite sa na ďalšie akciové letáky z kategórie Hypermarkety a supermarkety. Aktuálne letáky KrajNitrazdrojMilk-AgroCoop Jednota a ďalšie vás príjemne prekvapia kvalitou a cenou produktov.

KORUNA leták na tento týždeň

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Koruna. Prezrite si aktuálný akčný leták Koruna platný od pi 15. 3. 2024 do st 3. 4. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Koruna? Nevadí, v kategórii Hypermarkety a supermarkety pre Vás máme ďalších 129 letákov od 31 predajcov, napr. aktuálny leták Metro, aktuálny leták Billaaktuálny leták COOP Jednota. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Koruna šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Koruna potraviny leták, Koruna katalóg, Koruna aktualny leták, Koruna magazín, Koruna akciový leták

Obľúbené obchody

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Akčné letáky

COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Všetky letáky