1. Kupino.sk
  2. Hypermarkety a supermarkety letáky
  3. Terno

Terno leták – akciová ponuka

Hypermarkety a supermarkety
Letáky Akcie Pobočky
Terno leták
Terno leták
zajtra končí

Letáky Terno – to sú skvelé akcie každý týždeň podľa vášho gusta

Terno predajne sú medzi ľudmi mimoriadne obľúbené. Pýtate sa prečo? Vďaka širokej ponuke potravín a ďalších produktov tu vybavíte celý váš nákup a vďaka skvelým akciovým ponukám ešte aj ušetríte.

Terno potraviny vydávajú každý týždeň svoj Terno leták, v ktorom si prelistujete vždy čerstvú nádielku zliav. Táto skvelá akciová ponuka a zľavy dozaista ulahodia aj tomu najnáročnejšiemu nakupujúcemu. Buďte pripravení, nový Terno leták je online každy štvrtok.

Aký sortiment ponúkajú obchody Terno? Takmer všetko, na čo si len spomeniete:

Či už si chcete pozrieť Terno aktuálny leták alebo vás zaujíma, čo bude v ponuke budúci týždeň, na Kupino máte všetko po ruke. Všetky novinky v predajniach sledujeme za vás.

Nezabúdajte, že na Kupino.sk môžete sledovať výhodné akcie na obľúbené produkty vo všetkých obchodoch, nielen v Terno. Chcete vedieť, kde je akcia na pivo naozaj najvýhodnejšia? Kde kúpite najlacnejšie maslo? Alebo dokedy kúpite v Lidli lososa v akcii?

Použite náš porovnávač akcií. My za vás zistíme, kde je daný tovar aktuálne najlacnejší a vy sa môžete pustiť do šetrenia. 

Terno karta pre zákazníkov – otvorí vám brány do sveta výhodných nákupov

Obchod Terno okrem špeciálnych zliav ponúka verným zákazníkom vernostnú kartu, vďaka ktorej môžete v predajniach využívať skvelé benefity. Ešte ju nemáte? Nevadí, vernostnú kartu Terno si vybavíte v najbližšej predajni Terno, Moja Samoška či Kraj alebo na oficiálnej stránke Terno.

A ako Terno vernostný program funguje? S každým minutým eurom zbierate body a platí, že čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Body si následne môžete vymeniť za zľavy alebo iné výhody a získať napríklad 10 % zľavu na celý nákup. No povedzte, takáto ponuka sa len tak neodmieta.

Terno predajne aj vo vašom meste

Jednou z najväčších výhod obchodu Terno je, že jeho pobočky nájdete takmer na každom rohu. Na Slovensku je aktuálne viac ako 100 predajní a nájdete ich takmer v každom meste, ako napríklad Bratislava, Nové Zámky, Komárno, Žilina, Trenčín, Trnava a mnoho ďalších.

Okrem samotných obchodov Terno patria pod túto značku aj predajne Moja Samoška a Kraj, v ktorých zas nájdete o čosi iný sortiment. Predajne Kraj sú typické lokálnymi produktami a slovenskými výrobkami, zatiaľ čo v Mojej Samoške nakúpite všetky základné potraviny, ktoré vám nedopoatrením budú chýbať k vášmu nedeľnému obedu.

Na stránkach Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii nájdete oveľa viac ako len Terno leták na budúci týždeň. Zaujíma vás aké má momentálne Terno otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke.

Chcete premeniť vašu kuchyňu na oázu plnú tých najlepších pokrmov? Terno recepty vaše predstavy pretavia do reality

Vedzte, že odteraz nebudete chcieť opustiť kuchyňu. Varenie sa zmení na hotové umenie a zároveň uspokojí vaše chuťové poháriky, tak ako nikdy predtým.

Či už chcete potešiť seba alebo rodinu skvelým dezertom, šalátom alebo iným výnimočným pokrmom, akciové letáky v Terne môžu byť správnym krokok úspechu. Každý Terno leták vás totiž pravidelne zoznámi s jednym z množstva chutných receptov, ktoré stoja za vyskúšanie a navyše nestoja veľa.

Neviete nájsť recept, ktorý ste videli v letáku pred pár týždňami? Skúste si pozrieť náš online archív, v ktorom nájdete minulé letáky Terno z predchádzajúcich týždňov. Určite tam niekde bude!

Nenašli ste v aktuálnej ponuke čo ste hľadali? Zaujímajú vás letáky iných obchodoch? Pozrite sa na akcie v ďalších obchodoch a prelistujte si napríklad Lidl letákTesco letákBilla leták či letáky ďalších obchodov z kategórie Hypermarkety a supermarkety. Pestrý sortiment potravín, drogérie, potrieb do domácností a mnoho iných praktických výrobkov, nájdete aj v týchto predajniach.

Terno leták – akciová ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Terno. Prezrite si aktuálný akčný leták Terno platný od št 21. 3. 2024 do so 30. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Terno? Nevadí, v kategórii Hypermarkety a supermarkety pre Vás máme ďalších 129 letákov od 31 predajcov, napr. aktuálny leták Metro, aktuálny leták Billaaktuálny leták COOP Jednota. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Terno šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Terno leták, Terno katalóg, Terno aktualný leták, Terno magazín, Terno akciový leták

Obľúbené obchody

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Akčné letáky

101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Všetky letáky