1. Kupino.sk
  2. Elektronika letáky
  3. NAY

NAY leták – akciová ponuka

Elektronika
Letáky Akcie Pobočky
NAY leták
NAY leták
do st 03. 4.

Aktuálny leták Nay Elektrodom žije technikou za ohromne nízke ceny

Nay Elektrodom je úspešný a najväčší maloobchod s elektronikou na slovenskom trhu. Nay leták je miesto, kde nájdete všetky zľavy, akcie a novinky na jednom mieste. Moderná digitálna doba so sebou nesie množstvo výhod – letáky Nay Elektro si môžete listovať online na Kupino, čím šetríte planétu, váš čas i peniaze. Aby ste nikdy neprišli o možnosť využiť tú najvýhodnejšiu cenu na elektroniku, sledujte náš Nay Elektrodom leták. Vychádza pravidelne každé 4 týždne a teší sa výbornej odozve od zákazníkov.

Nay Elektro sortiment – hviezda spotrebnej elektroniky známych značiek

Nay elektroniku jednoducho musíte mať doma, takáto príležitosť sa neodmieta. Kvalitu nezaručuje len samotný predajca, ale aj značky tovaru. Nay sortiment sa pýši kvalitnými značkami ako napríklad AppleBekoCanonGoproGorenjeHuaweiPhilipsTeslaRowenta a iné. Pre milovníkov značiek je toto miesto ako vyšité.

Kategórie v letáku Nay aj v predajniach sú Home Smart inteligentná domácnosť, televízoryfotomobilynotebooky, veľké i malé spotrebiče a príslušenstvo do záhrady, bytu, na šport a hobby.

Ako sami vidíte, z pestrého výberu sa dokáže potešiť každý. Nie nadarmo sa Nay Elektrodom stal obchodom roku 2019. Akciové televízory, práčkychladničkyžehličky a všetko, čo potrebuje vaša domácnosť, nájdete pod jednou strechou. Nay Elektro vás nenechá v štichu ani pri nákupe kancelárskej elektroniky, hrách či elektroskútra.

Hľadáte tie najvýhodnejšie produkty a najnižšie ceny? Aktuálne zľavy zo všetkých elektro letákov si prezerajte v našom porovnávači cien. Žiadna zľava vám už neunikne a vy si konečne môžete kúpiť vysnívaný nový mobil za najnižšiu cenu na trhu.

Nay Extra Klub – vernostný program plný výhod

Vďaka registrácii vo vernostnom programe Nay si viac nemusíte odkladať bločky. Tie sa vám budú ukladať na zákaznícky účet a v prípade reklamácie ich budete mať vždy po ruke online. Okamžitá výmena tovaru do 30 € a možnosť vymeniť nevhodný tovar do 30 dní je ďalšia výhoda Nay Extra Klubu.

Žijeme v digitálnom svete a Nay elektro to vie. Preto klubovú kartičku nemusíte vlastniť fyzicky, stačí sa zaregistrovať online na webových stránkach alebo si stiahnuť aplikáciu Nay. Všetky svoje zákaznícke údaje nájdete pod jednou strechou.

No a sladká odmena na záver – vaša vernosť je odmenená až 2 % z ceny každého nákupu späť! 

Nay Elektrodom predajne a Nay e-shop 21. storočia

Obchod Nay Elektro má po celom Slovensku už 38 výdajní sortimentu. Tisícky produktov na sklade sú často pripravené na vyzdvihnutie do hodiny. Elektro Nay eshop sa o vás postará. Chcete si produkt pred kúpou popozerať na vlastné oči? Overte si Nay otváracie hodiny u nás na Kupino a navštívte pobočky v mestách ako Humenné, BratislavaKošiceBanská BystricaTrnava, Prešov a ďalšie. 

Až štvrtina všetkých nákupov elektroniky na Slovensku bolo v ponuke Nay Elektro. Neoslovil vás Nay Elektrodom leták? Chcete skúsiť niečo iné? Naša kategória Elektronika má aktuálne letáky aj od konkurencie. Pozrite si aktuálny leták OkayDatartPlaneo Elektro, Domoss aj leták ed Profi a nájdite vybrané produkty za tie najvýhodnejšie ceny. Na Kupino pracujeme pre vašu spokojnosť. Šetrite s nami!

NAY leták – akciová ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu NAY. Prezrite si aktuálný akčný leták NAY platný od št 7. 3. 2024 do st 3. 4. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu NAY? Nevadí, v kategórii Elektronika pre Vás máme ďalších 4 letákov od 12 predajcov, napr. aktuálny leták eD Profiaktuálny leták NAY. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách NAY šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# NAY výpredaj, NAY akcia, NAY elektrodom sk, NAY elektrodom leták, NAY elektro

Obľúbené obchody

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Akčné letáky

Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Všetky letáky