1. Kupino.sk
  2. Hypermarkety a supermarkety letáky
  3. KRAJ potravín

Kraj leták – aktuálna ponuka

Hypermarkety a supermarkety
Letáky Akcie Pobočky
Kraj leták
Kraj leták
do so 30. 3.

Kraj leták – kvalitné jedlo za neuveriteľné ceny v Kraji potravín

Kraj leták je ponuka nabitá kvalitnými potravinami zo slovenskej výroby, a za výborné ceny. Spoľahlivý zdroj výroby u nás doma si získal srdcia zákazníkov po celom Slovensku. Aktuálny leták Kraj vychádza nepravidelne aspoň dvakrát za mesiac. Nájdete v ňom vždy mäsové výrobky v akcii – slovenský dodávateľ Top Farm prináša zľavy až do 79 %, a preto je leták Kraj už takmer nevyhnutnou súčasťou každej domácnosti, ktorá oceňuje kvalitu.

Sledujte aktuálnu ponuku v Kraji u nás na Kupino, aby ste boli vždy včas informovaní o tých najväčších zľavách na potraviny.

Kraj leták sortiment – pravé farmárske dobroty a život bez obmedzení

Leták Kraj je plný kvalitných surovín za skvelé ceny. Najväčšiu časť výrobkov tvorí kvalita od dodávateľa Top Farm. Ten sa sústredí na mäsové výrobky, kde sú zvieratá chované tradičným spôsobom bez pridania antibiotík. Ak milujete mäso, kačacia paštéta s brusnicami či bravčové pečeňová paštéta určite ulahodí vašej chuti. Akcie na šunkubravčovú panenku a ďalšie druhy mäsa si užijete v každom letáku Kraj potravín.

Obchod Kraj sa pýši potravinami pre všetkých, v regáloch nájdete vegánske produkty a potraviny pre všetkých s potravinovými intoleranciami. Mlieko i syr bez laktózy, múka bez gluténu, tofu a sójové výrobky potešia osoby, ktoré si dajú na svojej strave extra záležať. Stravujte sa bez obmedzení. Webové stránky Kraj vedú blog o zdravej výžive s množstvom receptov, kde môžete využiť suroviny priamo z aktuálneho letáku.

Každý Kraj leták je obohatený aj časťou fit – nájdete v nej zdravé potraviny ako proteínové a ovocné drinky či cereálie. Čerstvé ovocie a zelenina zo slovenskej farmy, med od slovenských farmárov, víno zo Spišu a Karpát či domáce slovenské pivo – to všetko pod jednou strechou a za zľavy, aké inde nenájdete.

Ak chcete byť v obraze a vedieť o každej najnovšej zľave, sledujte letáky na konkrétne potraviny u nás na Kupino.sk. Nielen obchody Kraj, ale aj iné potravinové reťazce ponúkajú výborné zľavy – v našom obľúbenom porovnávači cien si overte, či vami vybrané zľavy sú naozaj tie najvýhodnejšie.

Kraj vernostná karta pre ešte výhodnejší nákup

Vernostný program Kraj sa oplatí pre každého kto tu nakupuje pravidelne. Kartu si obstaráte v akejkoľvek pobočke Kraj a za každé euro z nákupu získate bod. Body môžete potom vymeniť za vybrané produkty, ďalej získať zľavy z nákupu, ale aj špeciálne narodeninové a meninové akcie.

Vyberte si v letáku Kraj na Kupino výhodné produkty a pomocou vernostnej karty ich získajte ešte lacnejšie.

Kraj pobočky – kvalitné slovenské potraviny na jednom mieste

Obchody Kraj sa na Slovensku sústreďujú na maloobchod od roku 2018. Zákazníkov veľkoobchodu poteší družba s Terno, ktorá sa rovnako špecializuje na slovenské potraviny od regionálnych dodávateľov. Kraj otváracie hodiny sa líšia od predajne, nájdite tú svoju v Bratislave, Ivanke pri DunajiTrenčínePezinku a v ďalších.

Aktuálna ponuka letáku nemá to, čo hľadáte? Zaujímajú vás letáky iných obchodov? Pozrite sa na akcie z kategórie Hypermarkety a supermarkety a prelistujte si napríklad leátky od Milk AgroCoop JednotaFreshKaufland či letáky ďalších obchodov. Pestrý výber sortimentu slovenských potravín za výhodné ceny nájdete aj na iných miestach, ktoré pre vás na Kupino starostlivo vyberáme.

Kraj leták – aktuálna ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu KRAJ potravín. Prezrite si aktuálný akčný leták KRAJ potravín platný od št 21. 3. 2024 do so 30. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu KRAJ potravín? Nevadí, v kategórii Hypermarkety a supermarkety pre Vás máme ďalších 131 letákov od 31 predajcov, napr. aktuálny leták Metro, aktuálny leták Billaaktuálny leták COOP Jednota. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách KRAJ potravín šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Akčné letáky

OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Všetky letáky