1. Kupino.sk
  2. Odev, obuv a šport letáky
  3. Takko

Aktuálny Takko leták

Odev, obuv a šport
Letáky Akcie Pobočky

Takko letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Takko leták – móda pre každého za férové ceny

Takko leták je vždy plný krásneho oblečenia a módnych doplnkov na bežné nosenie pre každého. Už v 17 krajinách má Takko obchod 1 800 pobočiek a na Slovensku si získalo srdce zákazníkov kvalitou svojich produktov za výborné ceny.

Značka Takko Fashion sa pýši nonstop zákazníckym servisom a dôrazom na ekologické spracovanie oblečenia. Aktuálny Takko leták vám každý mesiac prináša tie najvhodnejšie módne kúsky pre každého člena rodiny. Dlhoočakávané zľavy u nás nájdete pravidelne, spravidla vždy na začiatku každého mesiaca, kedy zvyknú vychádzať letáky Takko online.

Ale pozor! Oblečenie v zľave sa rýchlo míňa. Sledujte preto najnovšiu Takko ponuku vždy u nás, aby vám už žiaden úlovok neunikol!

Takko Fashion – značka so zárukou kvality a láskou k planéte

Takko obchody sú zástancami vysokej kvality a dodržovaním európskych štandardov. Široký výber oblečenia a doplnkov doplňuje označenie „Kvalita od Takko Fashion“. Značka si stojí za dôsledným výberom prvotriednych materiálov ako je napríklad bavlna Better Cotton, ktorá je udržateľne pestovaná a dodržiava prísne environmentálne a ľudské práva.

To ale nie je všetko. Takko Fashion patrí k ochrancom zvierat a všetky Takko produkty sú 100 % bez živočíšnej kožušiny. V aktuálnej ponuke Takko letáku si tak môžete vyberať svoje obľúbené šaty, pyžamá, bundy či oblečenie pre deti. Ďalšie informácie o kvalite nájdete aj na oficiálnej webovej stránke značky Takko.

Takko oblečenie – špičková móda za skvelú cenu

Obchody Takko sa sústredia na bežné každodenné nosenie, a preto ich móda je na prvom mieste pohodlná. To jej neuberá na kráse, právo naopak! V jednoduchosti je krása, a aj vďaka Takko letákom sa môžete nechať inšpirovať príjemnými kombináciami najnovších kúskov pre celú rodinu. Či už preferujete športové alebo elegantné oblečenie, niečo na doma alebo skôr do práce, Takko je tu pre vás, každý originálny kúsok bol vytvorený pod dohľadom odborných návrhárov Takko Fashion.

V hlavnej úlohe sa obchody sústredia na módu pre ženy. Cez leto si tu nájdete svoje obľúbené šaty, plavky, klobúky či slnečné okuliare. V zime vás zase zohrejú zimné bundy, šály, čiapky, rukavice a huňaté svetre. Výber je naozaj pestrý! Osviežte svoj šatník bestsellerom z kolekcií Colours of the World, Page One či Maxi Blue.

V sekcii Takko deti sa vaše ratolesti potešia farebnému oblečeniu, ktoré okrem klasických detských vzorov dopĺňa aj móda s rozprávkovými postavičkami. Urobte svojim deťom radosť a nájdite v Takko letáku ich obľúbených hrdinov. Kolekcie Chapter Young, Dopo Dopo alebo Page One Young spájajú módu s pohodlnosťou, a tak potešia každého drobca.

Takko oddelenie pre mužov ale vôbec nezaostáva. Široký výber mikín, košieľ aj džínsov poteší každého praktického muža. Úspešná kolekcia Chapter sa dnes nachádza už takmer v každej mužskej skrini. Navyše nielen u pánov, ale vo všetkých kategóriách Takko ponúka všetky konfekčné rozmery a veľkosti. S Takko módou zažiarite s každým typom postavy.

Takko predajne po celom Slovensku v novom štýle

Takko obchody zmenili svoje logo a vzhľad v roku 2010. Odvtedy si na Slovensku Takko vytvorilo svoju stálu klientelu. Takko otváracie hodiny v kamenným predaniach sa menia v závislosti od lokality. Navštívte úspešné pobočky v mestách Humenné, Nitra, Žilina, Bratislava, Trenčín či Trnava. Navyše, pokiaľ si priamo v pobočke vytvoríte zákaznícke členstvo, budete mať exkluzívny prístup k akciám – Takko kupóny každý mesiac prinášajú extra zľavy a darčeky k nákupom.

Online nákupy v Takko e-shope na Slovensku zatiaľ nie sú dostupné. O to výhodnejšie je sledovať Takko leták a jeho ponuku u nás online, aby ste nezmeškali žiadny ďalší Takko výpredaj. Vyberiete si tak svojich módnych favoritov a do predajne už pôjdete na hotové. Ešte jednoduchšie to budete mať cez našu mobilnú aplikáciu, kde vám príde upozornenie vždy pri nových akciách a letákoch. Buďte vždy informovaní načas!

Výpredaje, zľavy a módne akcie na jednom mieste

Ak už ste milovníkom akejkoľvek módy, cena je pri rozhodovaní určite dôležitá. Pokiaľ potrebujete svoj šatník oživiť konkrétnym kúskom a hľadáte najlacnejšie, ale kvalitné oblečenie, využite náš aktuálny online Kupino porovnávač cien. Jednoducho zadajte, čo potrebujete a my vám ukážeme, kde to kúpite najlacnejšie. Na Kupino šetríme nielen váš čas, ale aj vašu peňaženku.

Hľadáte niečo iné? Nečakajte, kým váš obľúbený kúsok príde do zľavy v obchode Takko, pozrite si ďalšie aktuálne letáky v kategórii Odev, obuv a šport. Sledujte akcie v podobných predajniach ako A3 Sport, Bonprix, Orsay a ďalšie.

Aktuálny Takko leták

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Takko. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Takko šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Akčné letáky

Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Všetky letáky