1. Kupino.sk
  2. Články
  3. Toto sú 3 pomocníci do domácnosti, s ktorými ušetríte viac času! Poznáte ich?

Toto sú 3 pomocníci do domácnosti, s ktorými ušetríte viac času! Poznáte ich?

Toto sú 3 pomocníci do domácnosti, s ktorými ušetríte viac času! Gorodenkoff / Shutterstock.com

Zdieľať:

Premýšľate, ktoré spotrebiče vám v domácnosti nesmú chýbať? A ktoré vám ušetria najviac času? Umývačka riadu, robotický vysávač a pračka so sušičkou - toto je trojica najlepších priateľov a pomocníkov do každej domácnosti.

Umývačku riadu ocení každý člen domácnosti

Nechce sa vám začínať variť, keď si predstavíte, že musíte stráviť dlhý čas upratovaním celej kuchyne? Poznáte to. Po jednom obede pre celú rodinu alebo väčšiu návštevu sa riadu vždy nakopí.

Ak sa vám nechce strácať čas umývaním hrncov, tanierov a príborov pomôžte si jednoducho a efektívne. Umývačka riadu je správna voľba pomocníka do kuchyne. Nejde len o to, že už nemusíte tráviť čas umývaním riadu, umývačka vám do konca ušetrí vodu, energiu aj vaše ruky.

Vravíte si, že nič nestíhate? Venujte svoj času rodine, priateľom, či relaxu namiesto umývania riadu. Dnešné umývačky riadu vám ušetria desiatky litrov vody oproti ručnému umývaniu. Jedna naplnená umývačka si vystačí približne s 10 litrami vody, pričom pri bežnom umývaní spotrebujete aj štvornásobok.

Okrem toho, s umývačkou spotrebujete menej energie ako pri ručnom umývaní aj na ohrev vody a šetríte tak aj životné prostredie. Nezabúdajme tiež na stále namáhanú pokožku na rukách, ktorá vám za tohto pomocníka poďakuje stonásobne. Vďaka umývačke riadu si udržíte zdravé a krásne ruky a čistú kuchyňu v jednom. V Nay Elektrodom ju teraz vďaka 29% zľave kúpite už od 339 eur.

Život bez robotického vysávača si už nebudete vedieť predstaviť

V dnešnom rýchlom svete si mnohokrát prajeme, aby bolo navarené a upratané. Pozitívnou správou je, že o tom nemusíme iba snívať... Robotický vysávač poupratuje podlahu a koberce za vás, a to do dokonalosti. Zapnite ho a vy si urobte vlastný program. Kým pobehá po byte či dome, vy si zatiaľ môžete nakúpiť, zašportovať, či oddýchnuť na záhrade.

Dnešný svet ponúka veľa uľahčení. Tak prečo ich nevyužiť? Dnes sú už tieto vysávače vybavené špeciálnymi senzormi, preto sa nemusíte obávať o nábytok. Súčasne dokážu upratať každý kút vašich obytných priestorov. Dokonca niektoré z nich fungujú tak, že ich môžete ovládať odkiaľkoľvek pomocou mobilnej aplikácie. (Zdroj: Porovnávací test a recenzie najlepších robotických vysávačov) Niektoré zase pri vysávaní zároveň umyjú podlahu a nabíjajú sa automaticky. V Planeo Elektro ho teraz môžete mať za skvelých 170 eur.

Pračka so sušičkou – ideálna kombinácia

Vozíte deti do školy, zo školy, na krúžky, do toho pracujete a večer sa nestíhate čudovať ako rýchlo sa vám kopí špinavá bielizeň? Nie je to nič, čo by predstavovalo problém. Pračka so sušičkou vás odbremení raz dva. Dnešné práčky majú energetickú spotrebu triedy A, preto šetria energiu aj množstvo spotrebovanej vody. Z niekoľkých programov si dvomi klikmi nastavíte režim, ktorý najlepšie vyhovuje danému typu oblečenia a jednoducho ju spustíte.

Nájdete tu aj vstavané programy, ktoré sú šetrné k háklivým materiálom, preto sa nemusíte obávať, že by sa vám oblečenie v práčke a sušičke zničilo či príliš pokrčilo. Moderné práčky so sušičkou sú riešené tak, aby vás nevyrušovali. Hlučnosť je už minimálna. Vybrať si môžete aj kapacitu prania od 6 do 10 kg, rovnako tak aj kapacitu sušenia. K viacerým dostanete záruku aj na 4 až 5 rokov, čo je veľmi výhodné. V Nay ju teraz kúpite v akcii už od 309 eur.

Zdieľať:

Aktuálne letáky

Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták Čadca
Kaufland
Kaufland leták na tento týždeň
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták - Hypermarket
Tesco
Tesco leták – akciová ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták
101 drogerie
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták
OBI
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták
Lidl
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro katalóg - Gastro vybavenie a zariadenie
Metro
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Coop Jednota noviny - Supermarket
COOP Jednota
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták
Jysk
Jysk leták – aktuálna ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogéria leták
Teta drogéria
Teta drogerie leták na tento týždeň
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa hlavný leták
Billa
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy