1. Kupino.sk
  2. Drogérie a lekárne letáky
  3. Teta drogéria

Teta drogerie leták na tento týždeň

Drogérie a lekárne
Letáky Akcie Pobočky

Teta drogéria letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Letáky Teta drogerie – všetko zo sveta drogérie na jednom mieste

Teta drogerie patrí dlhoročne medzi najobľúbenejšie obchody s drogériou na Slovensku. Svojim zákazníkom prináša pravidelné akcie a zľavy niekoľkokrát do mesiaca, o čom svedčí aj aktuálny Teta drogerie leták. Ten vychádza minimálne dvakrát do mesiaca a Teta drogerie v ňom pravidelne prináša akciové ponuky na takmer 2000 produktov z ponuky.

Letáky Teta drogerie sú na Kupino.sk dostupné takmer vždy v predstihu, čo znamená, že nastávajúce akcie v obchode si môžete prelistovať skôr ako ostatní a na svoj nákup sa poriadne pripraviť. Každý Teta drogerie leták vždy obsahuje akcie, ktoré sú časovo obmedzené alebo platné iba do vypredania zásob, takže je výhodné o nich vedieť vopred. 

Teta drogerie sortiment – kvalitné produkty z dielne drogériovej franžízy

Cíťte sa ako v bavlnke vďaka bohatému sortimentu produktov, ktoré sú dostupné v Teta drogérii. Počas návštevy drogérie Teta si príde na svoje každý. Nájdete tu všetko pod jednou strechou:

Okrem tradičných drogistických výrobkov nakúpite v Teta drogerie aj tieto súkromné značky, ktoré dlhodobo patria medzi obľúbenú súčasť každodenného sortimentu:

Nezabúdajte, že na Kupino.sk môžete sledovať nielen akciové letáky, ale aj výhodné akcie na obľúbené produkty vo všetkých drogériách, nielen v Teta drogerie. Chcete vedieť, či je akcia na zubnú pastu v Teta drogerie naozaj najvýhodnejšia? Kde kúpite najlacnejši Sanytol? Alebo dokedy kúpite v Teta drogerie toaletný papier v akcii

Použite náš porovnávač akcií. My za vás zistíme, kde je daný tovar aktuálne najlacnejší a vy sa môžete pustiť do šetrenia.

Teta drogerie kupóny – vernostný program pre členov klubu Teta

Radi šetríte vďaka kupónom? Nákup v Teta drogérii si potom určite užijete. Ak zaregistrujete vašu e-mailovú adresu na stránke tetadrogerie.sk, každý mesiac získate 40% až 50% kupóny na zľavu pri ďalšom nákupe. Staňte sa členom Teta klubu a získate bonusové zľavy a extra ponuky sa vám budú na váš mail len tak sypať. 

Teta drogéria na Slovensku

Teta na Slovensku vznikla v roku 1992. Prv niesla názov Solvent a špecializovala sa na predaj zrkadiel. Neskôr pribudol sortiment ako hrebene, produkty z papiera, končiac drogistickým tovarom. Od roku 2002 nesie názov Teta drogerie. V súčasnosti je na Slovensku vyše 200 predajní a každoročne pribúdajú ďalšie.

Nájdite najbližšiu pobočku vo vašom meste:

Zaujíma vás aké má momentálne Teta drogerie otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču na stránkach Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke. Vyskúšajte to!

Nenašli ste v aktuálnom letíku 101 drogerie čo ste hľadali? Zaujímajú vás letáky iných drogérií? Pozrite sa na akcie v ďalších podobných obchodoch ako dm drogerie101 drogerieHebe drogériaTOP drogerie či letáky ďalších obchodov z kategórie Drogérie a lekárne. Pestrý sortiment drogérie, potrieb do domácností a mnoho iných praktických výrobkov, nájdete aj v týchto predajniach.

Teta drogerie leták na tento týždeň

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Teta drogéria. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Teta drogéria? Nevadí, v kategórii Drogérie a lekárne pre Vás máme ďalších 8 letákov od 18 predajcov, napr. aktuálny leták 101 drogerieaktuálny leták Dr.Max. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Teta drogéria šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Merkury Market

Spoločnosť Merkury Market otvorila svoj prvý obchod v roku 1991 v Poľsku. Interiérový nábytok a stavebné materiály pokrývajú široký sortiment s viac…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Akčné letáky

OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Všetky letáky