1. Kupino.sk
  2. Bývanie, nábytok a záhrada letáky
  3. Kondela

Kondela leták (Tempo Kondela) – akciová ponuka

Bývanie, nábytok a záhrada
Letáky Akcie Pobočky

Kondela letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Kondela leták – slovenské bytové doplnky a nábytok za skvelé ceny

Spoločnosť Kondela založili slovenskí manželia Kondelovci v roku 1992, kedy získali aj veľkú obľubu u zákazníkov. Líder na slovenskom nábytkárskom trhu pôsobí ako veľkoobchod i maloobchod a ponúka kvalitné výrobky z prvej ruky.

Letáky Kondela vás potešia výnimočnými zľavami a akciami. Leták Kondela akciová ponuka Kondela-Hity prináša ceny za nábytok, ktoré si môžete dovoliť.

Kondela online leták zase predstavuje zľavy v eshope. Výpredaj výstavných vzoriek si môžete prelistovať v letáku Kondela výpredaj.

Hľadáte inšpiráciu? Kompletná ponuka obchodu je zobrazená v aktuálnom katalógu. Kondela katalóg 2021 ponúka bytové doplnky, koberce a svietidlá za neuveriteľne nízke ceny. Katalóg Kondela 2021 Koberce, vankúše a deky vám zase zútulnia domácnosť.

Letáky tohto výrobcu vychádzajú nepravidelne, preto sa vám oplatí sledovať naše Kupino. Všetky informácie o aktuálnych zľavách vám už viac neuniknú.

Kondela sortiment – viac ako len čalúnený nábytok a doplnky

Široká škála sortimentu Kondela sa teší veľkému záujmu. Medzi najobľúbenejšie produkty patria:

Kondela sa pýši originálnymi a dizajnovými kúskami nábytku a doplnkov. Kondela sortiment dokáže kompletne zariadiť vašu domácnosť. Navyše ponúka vernostný program, s ktorým ušetríte pri každom nákupe.

Chcete tie najlepšie ceny? Využite náš porovnávač cien na Kupino a my vám zaručíme nábytok za najvýhodnejšie ceny.

Kondela e-shop s vlastnou autodopravou zdarma

Kondela predajne dnes nájdete po celom Slovensku. Otváracie hodiny Kondela vás potešia v mestách ako ŽilinaDunajská StredaPrešov i Levice. Viac ako 245 slovenských partnerov sa nemôže mýliť.

Navyše, ak nakúpite v e-shope, vlastná autodoprava nás expresne rýchlo objednávku doručí. Zdarma to budete mať už pri nákupe nad 50€. Takmer všetky produkty sú priamo na sklade, a preto nemusíte už viac na nič čakať.

Akciový leták Kondela vás nezaujal? Prelistujte si online letáky z kategórie Bývanie, nábytok a záhrada a urobte si radosť novými bytovými doplnkami z online letákov OrionTescomaJyskIKEA a iných. Kupino šetrí váš čas i peniaze.

Kondela leták (Tempo Kondela) – akciová ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Kondela. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Kondela? Nevadí, v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada pre Vás máme ďalších 24 letákov od 36 predajcov, napr. aktuálny leták Jysk, aktuálny leták OBIaktuálny leták Asko. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Kondela šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Akčné letáky

Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Všetky letáky