1. Kupino.sk
  2. Bývanie, nábytok a záhrada letáky
  3. Kondela

Kondela leták (Tempo Kondela) – akciová ponuka

Bývanie, nábytok a záhrada
Letáky Akcie Pobočky

Kondela letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Kondela leták – slovenské bytové doplnky a nábytok za skvelé ceny

Spoločnosť Kondela založili slovenskí manželia Kondelovci v roku 1992, kedy získali aj veľkú obľubu u zákazníkov. Líder na slovenskom nábytkárskom trhu pôsobí ako veľkoobchod i maloobchod a ponúka kvalitné výrobky z prvej ruky.

Letáky Kondela vás potešia výnimočnými zľavami a akciami. Leták Kondela akciová ponuka Kondela-Hity prináša ceny za nábytok, ktoré si môžete dovoliť.

Kondela online leták zase predstavuje zľavy v eshope. Výpredaj výstavných vzoriek si môžete prelistovať v letáku Kondela výpredaj.

Hľadáte inšpiráciu? Kompletná ponuka obchodu je zobrazená v aktuálnom katalógu. Kondela katalóg 2021 ponúka bytové doplnky, koberce a svietidlá za neuveriteľne nízke ceny. Katalóg Kondela 2021 Koberce, vankúše a deky vám zase zútulnia domácnosť.

Letáky tohto výrobcu vychádzajú nepravidelne, preto sa vám oplatí sledovať naše Kupino. Všetky informácie o aktuálnych zľavách vám už viac neuniknú.

Kondela sortiment – viac ako len čalúnený nábytok a doplnky

Široká škála sortimentu Kondela sa teší veľkému záujmu. Medzi najobľúbenejšie produkty patria:

Kondela sa pýši originálnymi a dizajnovými kúskami nábytku a doplnkov. Kondela sortiment dokáže kompletne zariadiť vašu domácnosť. Navyše ponúka vernostný program, s ktorým ušetríte pri každom nákupe.

Chcete tie najlepšie ceny? Využite náš porovnávač cien na Kupino a my vám zaručíme nábytok za najvýhodnejšie ceny.

Kondela e-shop s vlastnou autodopravou zdarma

Kondela predajne dnes nájdete po celom Slovensku. Otváracie hodiny Kondela vás potešia v mestách ako ŽilinaDunajská StredaPrešov i Levice. Viac ako 245 slovenských partnerov sa nemôže mýliť.

Navyše, ak nakúpite v e-shope, vlastná autodoprava nás expresne rýchlo objednávku doručí. Zdarma to budete mať už pri nákupe nad 50€. Takmer všetky produkty sú priamo na sklade, a preto nemusíte už viac na nič čakať.

Akciový leták Kondela vás nezaujal? Prelistujte si online letáky z kategórie Bývanie, nábytok a záhrada a urobte si radosť novými bytovými doplnkami z online letákov OrionTescomaJyskIKEA a iných. Kupino šetrí váš čas i peniaze.

Kondela leták (Tempo Kondela) – akciová ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Kondela. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Kondela? Nevadí, v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada pre Vás máme ďalších 24 letákov od 36 predajcov, napr. aktuálny leták Jysk, aktuálny leták OBIaktuálny leták Asko. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Kondela šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Akčné letáky

COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Všetky letáky