1. Kupino.sk
  2. Bývanie, nábytok a záhrada letáky
  3. TEDi

TEDi leták –⁠ nový katalóg

Bývanie, nábytok a záhrada
Letáky Akcie Pobočky

TEDi letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Tedi leták – obchod plný zliav s rozličným tovarom pre každú príležitosť

Široká ponuka produktov a nízke ceny je heslo, ktorým sa nemecká TEDi spoločnosť riadi a patrí na Slovensku k tým najobľúbenejším. TEDi  pozorne sleduje trh a rýchlo reaguje na zmeny, aby zákazníci v obchode našli všetko, po čom túžia. Obchody TEDi dbajú na kvalitu tovaru a vykonávajú pravidelné bezpečnostné kontroly.

Aktuálny TEDi leták vám pravidelne každý mesiac prináša akčnú ponuku a tie najvýhodnejšie zľavy na rozličný tovar od každodenných praktických potrieb až po zaujímavé neobvyklé veci. U nás nájdete aktuálny leták TEDi k prelistovaniu kedykoľvek dostanete chuť na výhodné a kvalitné nákupy!

Tedi sortiment – všetky produkty do vašej domácnosti pod jednou strechou

Nepotravinový obchod Tedi, kde nájdete sortiment do domu, bytu, do záhrady alebo len tak pre zábavu ponúka produkty v nemeckej kvalite. Uľahčite si život v obchode, kde nájdete všetky produkty každodennej potreby a ešte viac na jednom mieste! V TEDi letáku si môžete každý mesiac vybrať svoje obľúbené výrobky v zľave z nasledujúcich kategórií:

Teraz už viete, kde môžete nájsť nové záclony či dekoráciu do bytu, nádoby na uskladnenie potravín, pomôcky na upratovanie a praktické veci do kúpeľne, kuchyne či do spálne. Všetky TEDi produkty spája kvalita a nízke ceny.

Tedi online katalóg – ceny ako z rozprávky

Máte pocit, že obchod TEDi znie až príliš neuveriteľne? Okrem aktuálnych zliav v TEDi online letáku môžete sledovať ponuky mesiaca na oficiálnej stránke TEDi obchodu alebo sezónne TEDi katalógy online u nás na Kupino.sk. Napríklad pred Vianocami v TEDi predajni nájdete všetko, čo potrebujete na sviatky. Od dekorácie, cez potreby na pečenie až po darčeky a hračky pre celú rodinu. Začína sa školský rok alebo si pripravujete masky na karneval? Využite výhodné ponuky z TEDi katalógu. 

Ak práve TEDi zľavy nie sú podľa vášho vkusu, overte si tie najlacnejšie produkty v našom kupino porovnávači cien. Či už hľadáte TEDi katalóg alebo TEDi leták, buďte vždy včas informovaný o najväčších zľavách a sledujte aktuálny Tedi leták online priamo z domu a kedykoľvek potrebujete. Stiahnite si našu aplikáciu a nastavte si upozornenia na vybrané produkty, o akciách vás budeme včas informovať. Nezabudnite, že vďaka prehliadaniu letákov online šetrite svoje peniaze, čas i prírodu.

TEDi obchod – navštívte pobočky po celom Slovensku

TEDi predajne sa na Slovensku rýchlo rozrastajú, predajca sa sústredí nielen na veľkomestá, ale aj krajské oblasti. TEDi je dôkaz, že aj bez e-shopu dokáže svojich zákazníkov uspokojiť a ponúknuť im lacný kvalitný sortiment. Navštívte jednu zo 41 predajní na Slovensku. K tým najnavštevovanejším patria Bratislava, Trnava, Michalovce či Žilina. TEDi je ale populárne aj v zahraničí, pri svojich cestách neváhajte navštíviť viac ako 2 150 predajní po celej Európe. 

Nenašli ste svoj obľúbený tovar? Pozrite sa na ďalšiích 36 obchodov v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada. Pre široký výber nábytku sledujte najnovšie zľavy obchodných sietí ako aktuálny katalóg Ikea, aktuálny leták Jysk, leták OBI či najnovší leták Asko. Ďalšie možnosti na darčekové predmety a príslušenstvo nájdete aj vo Flying Tiger a Tchibo.

TEDi leták –⁠ nový katalóg

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu TEDi. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu TEDi? Nevadí, v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada pre Vás máme ďalších 20 letákov od 36 predajcov, napr. aktuálny leták Jysk, aktuálny leták OBIaktuálny leták Asko. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách TEDi šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Merkury Market

Spoločnosť Merkury Market otvorila svoj prvý obchod v roku 1991 v Poľsku. Interiérový nábytok a stavebné materiály pokrývajú široký sortiment s viac…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Akčné letáky

101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Všetky letáky