1. Kupino.sk
  2. Bývanie, nábytok a záhrada letáky
  3. TEDi

TEDi leták –⁠ nový katalóg

Bývanie, nábytok a záhrada
Letáky Akcie Pobočky

TEDi letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Tedi leták – obchod plný zliav s rozličným tovarom pre každú príležitosť

Široká ponuka produktov a nízke ceny je heslo, ktorým sa nemecká TEDi spoločnosť riadi a patrí na Slovensku k tým najobľúbenejším. TEDi  pozorne sleduje trh a rýchlo reaguje na zmeny, aby zákazníci v obchode našli všetko, po čom túžia. Obchody TEDi dbajú na kvalitu tovaru a vykonávajú pravidelné bezpečnostné kontroly.

Aktuálny TEDi leták vám pravidelne každý mesiac prináša akčnú ponuku a tie najvýhodnejšie zľavy na rozličný tovar od každodenných praktických potrieb až po zaujímavé neobvyklé veci. U nás nájdete aktuálny leták TEDi k prelistovaniu kedykoľvek dostanete chuť na výhodné a kvalitné nákupy!

Tedi sortiment – všetky produkty do vašej domácnosti pod jednou strechou

Nepotravinový obchod Tedi, kde nájdete sortiment do domu, bytu, do záhrady alebo len tak pre zábavu ponúka produkty v nemeckej kvalite. Uľahčite si život v obchode, kde nájdete všetky produkty každodennej potreby a ešte viac na jednom mieste! V TEDi letáku si môžete každý mesiac vybrať svoje obľúbené výrobky v zľave z nasledujúcich kategórií:

Teraz už viete, kde môžete nájsť nové záclony či dekoráciu do bytu, nádoby na uskladnenie potravín, pomôcky na upratovanie a praktické veci do kúpeľne, kuchyne či do spálne. Všetky TEDi produkty spája kvalita a nízke ceny.

Tedi online katalóg – ceny ako z rozprávky

Máte pocit, že obchod TEDi znie až príliš neuveriteľne? Okrem aktuálnych zliav v TEDi online letáku môžete sledovať ponuky mesiaca na oficiálnej stránke TEDi obchodu alebo sezónne TEDi katalógy online u nás na Kupino.sk. Napríklad pred Vianocami v TEDi predajni nájdete všetko, čo potrebujete na sviatky. Od dekorácie, cez potreby na pečenie až po darčeky a hračky pre celú rodinu. Začína sa školský rok alebo si pripravujete masky na karneval? Využite výhodné ponuky z TEDi katalógu. 

Ak práve TEDi zľavy nie sú podľa vášho vkusu, overte si tie najlacnejšie produkty v našom kupino porovnávači cien. Či už hľadáte TEDi katalóg alebo TEDi leták, buďte vždy včas informovaný o najväčších zľavách a sledujte aktuálny Tedi leták online priamo z domu a kedykoľvek potrebujete. Stiahnite si našu aplikáciu a nastavte si upozornenia na vybrané produkty, o akciách vás budeme včas informovať. Nezabudnite, že vďaka prehliadaniu letákov online šetrite svoje peniaze, čas i prírodu.

TEDi obchod – navštívte pobočky po celom Slovensku

TEDi predajne sa na Slovensku rýchlo rozrastajú, predajca sa sústredí nielen na veľkomestá, ale aj krajské oblasti. TEDi je dôkaz, že aj bez e-shopu dokáže svojich zákazníkov uspokojiť a ponúknuť im lacný kvalitný sortiment. Navštívte jednu zo 41 predajní na Slovensku. K tým najnavštevovanejším patria Bratislava, Trnava, Michalovce či Žilina. TEDi je ale populárne aj v zahraničí, pri svojich cestách neváhajte navštíviť viac ako 2 150 predajní po celej Európe. 

Nenašli ste svoj obľúbený tovar? Pozrite sa na ďalšiích 36 obchodov v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada. Pre široký výber nábytku sledujte najnovšie zľavy obchodných sietí ako aktuálny katalóg Ikea, aktuálny leták Jysk, leták OBI či najnovší leták Asko. Ďalšie možnosti na darčekové predmety a príslušenstvo nájdete aj vo Flying Tiger a Tchibo.

TEDi leták –⁠ nový katalóg

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu TEDi. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu TEDi? Nevadí, v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada pre Vás máme ďalších 20 letákov od 36 predajcov, napr. aktuálny leták Jysk, aktuálny leták OBIaktuálny leták Asko. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách TEDi šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Merkury Market

Spoločnosť Merkury Market otvorila svoj prvý obchod v roku 1991 v Poľsku. Interiérový nábytok a stavebné materiály pokrývajú široký sortiment s viac…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Akčné letáky

101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Všetky letáky