1. Kupino.sk
  2. Bývanie, nábytok a záhrada letáky
  3. Stihl

Stihl katalóg 2021 – akciová ponuka

Bývanie, nábytok a záhrada
Letáky Akcie Pobočky
Stihl katalóg
Stihl katalóg
do so 31. 8.

Stihl katalóg – záhradná a lesná technika za super ceny

Nemecká spoločnosť Stihl na trhu funguje už od roku 1926 a s láskou sa stará u našu zeleň. Sezónne vychádza Stihl katalóg – neuveriteľné zľavy a akciové balíčky na vybrané produkty značky Stihl a doplnky od Timbersports.

V obchode Stihl nájdete všetko, čo potrebujete na úpravy záhrady alebo lesa. Ak chcete mať všetky informácie o zľavách po ruke, sledujte na Kupino aktuálny Stihl leták online. Katalóg Stihl vychádza nepravidelne, pozrite si napríklad platný katalóg Stihl Jar 2021 priamo u nás.

Stihl sortiment – kvalitná starostlivosť o záhradu

Sortiment Stihl nájdete dnes už takmer u každého záhradníka či lesníka. Obchod Stihl je na slovenskom trhu nenahraditeľný. Máte doma najpredávanejšie produkty ako Stihl krovinorez a motorová píla?

Okrem toho v obchode Stihl kúpite napríklad aj vonkajšie vysávačečističekosačkykultivátorynožnice, náhradné diely a ďalšie technické prístroje, ktoré sa používajú na úpravu zelene a prírody. Stihl katalógy sú vždy plné akcií, ale ak chcete mať istotu najlepšej ceny, využite náš porovnávač cien Kupino.

Stihl predajne v 7 mestách a dostupný e-shop po celom Slovensku

Stihl otváracie hodiny si overte v každej pobočke ako napríklad v mestách TrnavaMartinDetva a iné. Nakupujete radšej online? Všetky výrobky nájdete v Stihl e-shope. Stihl e-shop vám tovar prinesie rovno domov a využiť môžete špeciálne online zľavy.

Stihl katalóg nemá ponuku, ktorú hľadáte? Vyberte si aktuálne akciové letáky z kategórie Bývanie, nábytok a záhrada. Online leták ObiHornbachMountfield a ďalšie ponúka pestrý výber kvalitných výrobkov za skvelé ceny.

Stihl katalóg 2021 – akciová ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Stihl. Prezrite si aktuálný akčný leták Stihl platný od st 13. 3. 2024 do so 31. 8. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Stihl? Nevadí, v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada pre Vás máme ďalších 24 letákov od 36 predajcov, napr. aktuálny leták Jysk, aktuálny leták OBIaktuálny leták Asko. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Stihl šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Stihl leták, Stihl katalóg, Stihl aktualný leták, Stihl magazín, Stihl akciový leták

Obľúbené obchody

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Akčné letáky

Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Všetky letáky