1. Kupino.sk
  2. Drogérie a lekárne letáky
  3. Plus Lekáreň

Plus lekáreň leták online

Drogérie a lekárne
Letáky Akcie Pobočky
Plus Lekáreň leták
Plus Lekáreň leták
do ne 31. 3.

Plus lekáreň leták – zľavy z doplatkov na lieky až do výšky 50 %

Plus lekáreň nie je len miesto pre chorých. Ponuka Plus lekárne je tak široká, že tu nájdete aj vitamíny, doplnky stravy, kozmetiku či pár potravín.

Plus lekáreň leták predstavuje podľa sezóny tie najpredávanejšie lieky a produkty v akcii. Zľavnené liečivá nájdete v letákoch Plus lekáreň pravidelne každé dva mesiace.

Leták Plus lekáreň Akciová ponuka šetrí vaše peňaženky, pretože za zdravie by sme platiť nemali. Venujte preto pozornosť aj prevencii a vyberte si z letáku Plus lekárne vhodné výživové doplnky. Na Kupino držíme všetky letáky na jednom mieste. S nami o žiadne zľavy na lieky viac neprídete.

Plus lekáreň sortiment – pestrá ponuka liekov a vitamínov za dostupné ceny

Plus lekáreň produkty sa skladajú z veľkej časti z:

Plus lekáreň sortiment ponúka aj Plus produkty – výrobky vlastnej značky Plus, ktoré kúpite za ešte nižšie ceny, no v tej najvyššej kvalite.

Plus lekárne – viac ako 250 pobočiek so odborníkmi po celom Slovensku

Plus lekárne s priateľským a odborne vzdelaným personálom nájdete dnes takmer na každom rohu. Potrebujete poradiť? Toto je správne miesto pre vás.

Otváracie hodiny sa líšia, preto si ich overte napríklad pred nákupom v Bratislave, Prievidzi, Trnave, Košiciach, Humennom a iných. Využiť môžete aj Plus lekáreň eshop, kde je ponuka sortimentu ešte širšia. Sledujete súťaže Plus lekárne? Vyhrať môžete zaujímavé odmeny.

Plus lekáreň leták vás neoslovil? Hľadáte ešte nižšie ceny? Využite náš Kupino provnávač cien, ktorý obsahuje všetky aktuálne akciové letáky a zlacnené produkty. Pozrite si platné letáky online v kategórii Drogérie a lekárne. Leták Dr.MaxVaša lekáreňBenuSchneider – pestrá ponuka liekov za skvelé ceny priamo na Kupino.

Plus lekáreň leták online

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Plus Lekáreň. Prezrite si aktuálný akčný leták Plus Lekáreň platný od pi 1. 3. 2024 do ne 31. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Plus Lekáreň? Nevadí, v kategórii Drogérie a lekárne pre Vás máme ďalších 8 letákov od 18 predajcov, napr. aktuálny leták 101 drogerie, aktuálny leták Teta drogériaaktuálny leták Dr.Max. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Plus Lekáreň šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Akčné letáky

OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Všetky letáky