1. Kupino.sk
  2. Elektronika letáky
  3. Planeo Elektro

Planeo Elektro leták – akciová ponuka

Elektronika
Letáky Akcie Pobočky

Planeo Elektro letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Planeo Elektro leták – kvalitná elektronika pre každého zákazníka

Planeo Elektro je najmladší obchod s elektronikou na Slovensku. Funguje od roku 2009 a už sa stihol stať jednym s lídrov v oblasti elektroniky. Bohatá ponuka Planeo Elektro ulahodí každému.

Letáky Planeo Elektro sú rozdelené podľa sortimentu a typu zákazníka. U nás nájdete:

Letáky vychádzajú každý druhý pondelok a platné sú po dobu 14 dní. Čítajte Planeo Elektro letáky online na Kupino a vyberte si kvalitnú techniku za neuveriteľné ceny.

Planeo Elektro sortiment – spotrebiče do domácnosti, do práce i na zábavu

V dnešnej dobe sa už nenájde človek, ktorý nejaký druh elektroniky nepoužíva. Nemusíte byť práve milovníci smartfónov či najnovšej modernej technológie, ale praktické využitie napríklad domácich spotrebičov je už naozaj nevyhnutné. V letákoch Planeo Elektro si môžete vybrať jedinečné cenové ponuky na produkty z kategórií:

Ak si práve zariaďujete novú domácnosť, určite oceníte kvalitnú chladničkupráčku, či sporák. Milovníkov varenia zase poteší nový kuchynský robot i kávovar. Žehličky a vysávače sú výborným pomocníkom pri upratovaní, a v Planeo Elektro ich získate za skvelé ceny!

A čo tak spraviť radosť aj vašim ratolestiam? V sekcii PC a hry im môžete kúpiť notebook, počítačmonitorherné konzolytablety, ale i foťákyslúchadlá či nový televízorAuto elektronika vám spríjemní dlhé cesty a tlačiareň a softvéry zase zjednodušia prácu.

Bezkonkurenčný Planeo Elektro e-shop a elektropredajne Planeo na Slovensku 

Za krátku dobu, čo obchod Planeo Elektro pôsobí na trhu, otvoril už na Slovensku viac ako 45 predajní a neustále rastie. Ako líder v elektronike ponúka aj prepracovaný eshop s kvalitnými službami. Planeo Elektro otváracie hodiny pobočiek si pozrite na našej Kupino stránke – napríklad obľúbené mestá KošiceBratislavaTrenčínMartinPrešov a ďalšie.

Nikdy nekončiace zľavy s rodinnou ponukou pre držiteľov Planeo karty

Na Kupino.sk vždy nájdete dostupný Planeo Elektro leták pre vernostných zákazníkov. Planeo Karta je jediná vstupenka do vernostného programu, vďaka čomu môžete nakupovať ešte výhodnejšie. Stačí sa zaregistrovať online na webstránke Planeo a založiť si kartu. Potom už len sledujte Planeo letáky online a nakupujte za ohromne nízke ceny. Využívať môžete zľavové akcie, cashback akcie, zľavy na vystavené tovar, záruku vrátenia peňazí, ale aj darčeky k nákupu. A čo vy? Už máte svoju Planeo kartu?

Ponuka starej i modernej elektroniky sa nikdy nekončí

Zdá sa vám to neuveriteľné? Ak si chcete overiť alebo vyhľadať tie najnižšie ceny, využite náš porovnávač cien a nájdite tam svoj vytúžený produkt. My na Kupino vás už nasmerujeme do obchodu s najnižšou cenou.

Ak hľadáte viac, pozrite si ďalšie aktuálne letáky v našej sekcii Elektronika. Kvalitu v zľave vám ponúkne aj aktuálny leták DatartEuronicsOkayNay či iné. Listujte si naše letáky na Kupino a ušetrite si čas, peniaze i lepšie životné prostredie pre ďalšiu generáciu.

Planeo Elektro leták – akciová ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Planeo Elektro. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Planeo Elektro? Nevadí, v kategórii Elektronika pre Vás máme ďalších 4 letákov od 12 predajcov, napr. aktuálny leták eD Profiaktuálny leták NAY. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Planeo Elektro šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Akčné letáky

Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Všetky letáky