1. Kupino.sk
  2. Bývanie, nábytok a záhrada letáky
  3. Mountfield

Mountfield leták – ponuka na rok 2021

Bývanie, nábytok a záhrada
Letáky Akcie Pobočky
nové
Mountfield katalóg
Mountfield katalóg
do so 31. 8.

Mountfield leták – záhrada vašich snov za skvelé ceny je na dosah

Spoločnosť Mountfield je na Slovensku veľmi dobre známa. Osvetu jej spravila nielen kreatívna reklama, ale aj naozaj kvalitný sortiment. Mountfield leták či Mountfield katalóg ponúkajú zľavy na produkty v kategórii záhrada, dielňa, bazény a wellness, klimatizácie a vykurovanie, chovateľské potreby a elektrobicykle.

Letáky Mountfield vychádzajú pravidelne viac ako jedenkrát ročne a vždy sú zamerané na ponuku tovaru z konkrétnej kategórie. Aktuálny katalóg Mountfield okrem zaujímavých cien ponúka aj inšpiráciu pre každý tip záhrady. Či si teda plánujete vytvoriť novú záhradu, oživiť starú alebo po nejakej ešte len túžite, letáky Mountfield sú tu pre vás k dispozícii na Kupino.sk počas celej ich doby platnosti.

Katalóg Mountfield plný záhradnej techniky a vybavenia pre záhradu

Značka Mountfield je pre svoju kvalitu a tovar známa po celej Európe. Ako jediný predajca na trhu poskytuje na všetky produkty 7-ročnú záruku. Nadštandardná služba len potvrdzuje úroveň kvality každého výrobku. Mountfield tiež ponúka servis po celej Slovenskej republike, rovnako aj dovoz, prevádzku, zostavenie a spustenie akéhokoľvek produktu.

Ak napríklad patríte medzi záhradníckych laikov, tieto služby určite oceníte. Mountfield kosačky sú dnes takmer v každej záhrade. Ste milovníci záhradnej techniky? Leták Mountfield je vždy plný tovaru ako kosačky, kachle, záhradný nábytok, motorové píly, záhradné náradiesubstráty a ďalšie tovary.

Veľkú odozvu má tiež kategória Mountfield bazény a wellness. Nafukovacie bazény, filtrácie, schodíky, sauny, zastrešenie a všetko, čo potrebujete k pohodovému času vo vašej vysnívanej záhrade, nájdete v letáku Mountfield. Doprajte si relax rovno u seba doma. Klimatizácie, krby, kachle, ručné náradie a príslušenstvo do dielne, chovateľské potreby pre vašich domácich maznáčikov či elektrobicykle a informácie o nich sú dostupné v obchode Mountfield. Najlepšie ceny si môžete listovať už teraz v aktuálnych letákoch a katalógoch priamo na našej stránke alebo v Kupino aplikácii.

Mountfield predajne na Slovensku

Mountfield bol v roku 1991 založený v Českej republike, na trhu pôsobí už viac ako 30 rokov. Na Slovensku dnes funguje už 18 predajní Mountfield. Chcete navštíviť Mountfield v mestách Nitra, Trenčín, Zvolen, Košice, Martin, Prešov alebo v iných? Pozrite si Mountfield otváracie hodiny priamo na našej stránke, vždy aktualizované poďla najnovších informácii z obchodu.

A čo tak nakupovať online odkiaľkoľvek? Mountfield eshop je pre vás k dispozícii nonstop. Obchod sa pýši tým, že všetok ponúkaný sortiment nájdete v každom predajnom centre aj v Mountfield eshope, takže pri nákupe o nič neprídete.

Mountfield vernostný program

Mountfield vernostný program je vstupenka do sveta zliav, odmien a výhod pri nákupoch. Zbierajte body za každý nákup a staňte sa pravidelnými zákazníkmi. Zákaznícka karta Mountfield sa dá jednoducho získať online na stránke e-shopu.

Stále ste nenašli to správne príslušenstvo do vašej záhrady? V sekcii Bývanie, nábytok a záhrada máme 36 obchodov aj s aktuálnymi letákmi. Pozrite si tiež letáky MöbelixDecodomBlancoObiHornbach a iné. Vždy aktuálne letáky online sú dostupné na Kupino. Šetríme vaše peniaze a čas. Platiť malé sumy za vysokú kvalitu sa naozaj oplatí.

Mountfield leták – ponuka na rok 2021

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Mountfield. Prezrite si aktuálný akčný leták Mountfield platný od št 28. 3. 2024 do so 31. 8. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Mountfield? Nevadí, v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada pre Vás máme ďalších 24 letákov od 36 predajcov, napr. aktuálny leták Jysk, aktuálny leták OBIaktuálny leták Asko. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Mountfield šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Akčné letáky

Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Všetky letáky