1. Kupino.sk
  2. Bývanie, nábytok a záhrada letáky
  3. Merkury Market

Merkury Market leták –⁠ akciová ponuka

Bývanie, nábytok a záhrada
Letáky Akcie Pobočky
Merkury Market leták
Merkury Market leták
do ne 31. 3.

Merkury Market leták – zariaďte si domácnosť výhodne

Merkury Market patrí na Slovensku medzi najobľúbenejšie miesta, kde nakúpite kompletný sortiment stavebných materiálov, interiérového a exteriérového zariadenia a bytových doplnkov za skvelé ceny. Každý mesiac predajca vydáva pravidelný Merkury Market leták, v ktorom nájdete všetky aktuálne akcie a špeciálne ponuky platné v obchodoch aj online.

Letáky Merkury Market si na Kupino.sk môžete pozrieť v online verzii kedykoľvek potrebujete. Všetky aktuálne letáky, ktoré spoločnosť Merkury Market vydáva, pravidelne aktualizujeme a nájdete ich u nás počas celej doby ich platnosti. Okrem pravidelných mesačných letákov máme pre vás vždy pripravené aj sezónne Merkury Market letáky, ktoré obchod vydáva niekoľkokrát do roka.

Nezabúdajte, že na Kupino.sk môžete sledovať výhodné akcie na nábytok a interiérové doplnky vo viacerých obchodoch, nielen v Merkury Market. Chcete vedieť, či je akcia na matrace v Merkury Market naozaj najvýhodnejšia? Kde kúpite najlacnejšiu komodu? Alebo dokedy kúpite v Merkury Market jedálenský stôl v akcii?

Použite náš porovnávač akcií. My za vás zistíme, kde je daný tovar aktuálne najlacnejší a vy sa môžete pustiť do šetrenia. 

Merkury Market sortiment – všetko pre vaše bývanie

Merkury Market patrí medzi obchody, ktoré ponúkajú všetko pod jednou strechou. Okrem produktov pre bežných zákazníkov, ktorí si zariaďujú svoje bývanie, tu nakúpia kvalitný sortiment aj menšie či väčšie firmy v podobe stavebného materiálu, sanitárnej techniky a ďalších profesionálnych výrobkov. V ponuke skladového sortimentu Merkury Market sa nachádza viac ako 55 000 produktov a medzi nimi:

Svojím klientom zabezpečuje Merkury Market prístup k najpestrejšej ponuke keramickej dlažby a obkladov v danom regióne. Akcie na bohatý výber vzorov dlažieb a obkladov, značkových zahraničných výrobcov z Talianska, Nemecka a Španielska nájdete takmer v každom letáku.

Merkury Market online – nakupujte v eshope z pohodlia vášho domova

V Merkury Market môžete tovar nakupovať aj online. Stačí, ak navštívite Merkury Market eshop, kde okrem širokej ponuky sortimentu nájdete aj užitočné rady od profesionálov, či už o výbere materiálov alebo zariadenia interiérov. Aj pri nákupe online platá, že si váš nákup môžete nechať doviezť až k dverám a doručenie trvá zvyčajne do 24 hodín.

Merkury Market na Slovensku

Pôvodom poľská spoločnosť Merkury Market pôsobí na Slovensku už 14 rokov. Dnes prevádzkuje predajne takmer v každom regióne a spoločnosť patrí k tým najdynamickejšie expandujúcim firmám stavebného odvetvia.

V súčasnosti prevádzkuje Merkury Market viac ako 20 predajní a ich počet sa stále zvyšuje. Nájdete ich aj v nasledujúcich mestách Bratislava, Nové Zámky, Michalovce, Zvolen, Žilina, Prievidza, Prešov, Trenčín, Poprad, Košice a ďalších.

Aktuálne letáky nie sú jediná vec, ktorú u nás nájdete. Na Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii máme pre vás po ruke aj ďalšie praktické informácie. Zaujíma vás aké má momentálne Merkury Market otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke.

Merkury Market vernostná karta

Výhodné nakupovanie prostredníctvom vernostného programu Merkury Market využíva už množstvo spokojných klientov. Kartu stáleho klienta za poplatok 1 € získate priamo v predajni a vďaka nej môžete získať zľavu až do výšky 10 %.

Nenašli ste v aktuálnych letákoch Merkury Market čo ste hľadali? Zaujímajú vás letáky a katalógy iných obchodoch? Pozrite sa na akcie v ďalších podobných obchodoch ako IKEASCONTO nábytokHornbachASKO nábytokMöbelix, či letáky ďalších obchodov z kategórie Bývanie, nábytok a záhrada. Pestrý sortiment nábytku, zariadenia, doplnkov do domácností a mnoho iných praktických výrobkov, nájdete aj v týchto predajniach.

Merkury Market leták –⁠ akciová ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Merkury Market. Prezrite si aktuálný akčný leták Merkury Market platný od pi 1. 3. 2024 do ne 31. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Merkury Market? Nevadí, v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada pre Vás máme ďalších 24 letákov od 36 predajcov, napr. aktuálny leták Jysk, aktuálny leták OBIaktuálny leták Asko. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Merkury Market šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Merkury Market nábytok, Merkury Market dvere, Kuchynské linky Merkury Market, Merkury Market online, Merkury Market Bratislava

Obľúbené obchody

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Akčné letáky

Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Všetky letáky