1. Kupino.sk
  2. Hypermarkety a supermarkety letáky
  3. Libex

Libex leták –⁠ aktuálny + budúci týždeň

Hypermarkety a supermarkety
Letáky Akcie Pobočky
Libex leták - Akcia
Libex leták - Akcia
do ne 31. 3.
nové
Libex leták - Akcia
Libex leták - Akcia
ut 2. 4. – ne 14. 4.
Libex leták - Koruna
Libex leták - Koruna
do st 03. 4.

Libex leták – úspešný veľkoobchod s potravinami za skvelé ceny

Spoločnosť Libex na slovenskom trhu s potravinami funguje už od roku 1994. Za túto dlhú dobu si získala množstvo stálych a spokojných zákazníkov.

Potraviny za akciové ceny sa niekedy ťažko hľadajú, preto Libex predstavuje hneď niekoľko letákov. Libex leták pravidelne strieda produkty s vysokými zľavami na prvej strane. Aktuálny leták Libex ponúka v akcii napríklad fernetvodku či maslo.

Libex leták Fresh predstavuje hlavne slovenské výrobky za bezkonkurenčné ceny. V letáku Libex nájdete aj recepty a zaujímavé články o potravinách.

A nakoniec, Libex leták Koruna ponúka tradičné slovenské značky v akcii. Aby ste mali dokonalý prehľad o zľavách, sledujte u nás na Kupino Libex letáky online a nenechajte si ujsť všetky informácie a novinky o akciách obchodu Libex.

Libex sortiment – veľkoobchod so slovenskými potravinami najvyššej kvality

Spoločnosť Libex za najvyššiu hodnotu považuje spokojného zákazníka, a to sa im vďaka kvalitným slovenským výrobkom úspešne darí. Na čo máte práve chuť? Libex sortiment obsahuje všetky pochúťky, ktoré spríjemnia váš deň a uľahčia vám varenie.

Hľadáte čerstvé mliečne výrobky priamo z Liptova? Alebo si pochutíte na dobrej klobáse a salámeSladkostičokoládychipsy a značkový alkohol nájdete v každom Libex letáku. Okrem toho sa Libex predajne starajú aj o vašu domácnosť so širokou ponukou drogérie. Pre tie najnižšie ceny na trhu používajte náš porovnávač cien.

Libex predajne po severnom a strednom Slovensku  

Ako veľkoobchodný líder firma Libex disponuje predajňami a skladovými priestormi v mestách Žilina, Bytča, Čadca, Námestovo, Banská Bystrica, Nováky a iné. V letákoch i na webových stránkach si môžete overiť Libex cenník a otváracie hodiny. A čo tak využiť novootvorenú pobočku Cash&Carry v Prievidzi? Nakupujte bez čakania.

Leták Libex vás nezaujal? Pozrite si ďalšie akciové letáky z kategórie Hypermarkety a supermarkety. Aktuálne letáky MetroKorunaTernoSama a ďalšie takisto ponúkajú zaujímavé zľavy. Šetrite s Kupino letákmi.

Libex leták –⁠ aktuálny + budúci týždeň

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Libex. Prezrite si aktuálný akčný leták Libex platný od po 11. 3. 2024 do ne 31. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Libex? Nevadí, v kategórii Hypermarkety a supermarkety pre Vás máme ďalších 131 letákov od 31 predajcov, napr. aktuálny leták Metro, aktuálny leták Billaaktuálny leták COOP Jednota. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Libex šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Libex leták, Libex katalóg, Libex aktualný leták, Libex magazín, Libex akciový leták

Obľúbené obchody

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Akčné letáky

Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Všetky letáky