1. Kupino.sk
  2. Hypermarkety a supermarkety letáky
  3. Libex

Libex leták –⁠ aktuálny + budúci týždeň

Hypermarkety a supermarkety
Letáky Akcie Pobočky
Libex leták - Akcia
Libex leták - Akcia
do ne 31. 3.
nové
Libex leták - Akcia
Libex leták - Akcia
ut 2. 4. – ne 14. 4.
Libex leták - Koruna
Libex leták - Koruna
do st 03. 4.

Libex leták – úspešný veľkoobchod s potravinami za skvelé ceny

Spoločnosť Libex na slovenskom trhu s potravinami funguje už od roku 1994. Za túto dlhú dobu si získala množstvo stálych a spokojných zákazníkov.

Potraviny za akciové ceny sa niekedy ťažko hľadajú, preto Libex predstavuje hneď niekoľko letákov. Libex leták pravidelne strieda produkty s vysokými zľavami na prvej strane. Aktuálny leták Libex ponúka v akcii napríklad fernetvodku či maslo.

Libex leták Fresh predstavuje hlavne slovenské výrobky za bezkonkurenčné ceny. V letáku Libex nájdete aj recepty a zaujímavé články o potravinách.

A nakoniec, Libex leták Koruna ponúka tradičné slovenské značky v akcii. Aby ste mali dokonalý prehľad o zľavách, sledujte u nás na Kupino Libex letáky online a nenechajte si ujsť všetky informácie a novinky o akciách obchodu Libex.

Libex sortiment – veľkoobchod so slovenskými potravinami najvyššej kvality

Spoločnosť Libex za najvyššiu hodnotu považuje spokojného zákazníka, a to sa im vďaka kvalitným slovenským výrobkom úspešne darí. Na čo máte práve chuť? Libex sortiment obsahuje všetky pochúťky, ktoré spríjemnia váš deň a uľahčia vám varenie.

Hľadáte čerstvé mliečne výrobky priamo z Liptova? Alebo si pochutíte na dobrej klobáse a salámeSladkostičokoládychipsy a značkový alkohol nájdete v každom Libex letáku. Okrem toho sa Libex predajne starajú aj o vašu domácnosť so širokou ponukou drogérie. Pre tie najnižšie ceny na trhu používajte náš porovnávač cien.

Libex predajne po severnom a strednom Slovensku  

Ako veľkoobchodný líder firma Libex disponuje predajňami a skladovými priestormi v mestách Žilina, Bytča, Čadca, Námestovo, Banská Bystrica, Nováky a iné. V letákoch i na webových stránkach si môžete overiť Libex cenník a otváracie hodiny. A čo tak využiť novootvorenú pobočku Cash&Carry v Prievidzi? Nakupujte bez čakania.

Leták Libex vás nezaujal? Pozrite si ďalšie akciové letáky z kategórie Hypermarkety a supermarkety. Aktuálne letáky MetroKorunaTernoSama a ďalšie takisto ponúkajú zaujímavé zľavy. Šetrite s Kupino letákmi.

Libex leták –⁠ aktuálny + budúci týždeň

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Libex. Prezrite si aktuálný akčný leták Libex platný od po 11. 3. 2024 do ne 31. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Libex? Nevadí, v kategórii Hypermarkety a supermarkety pre Vás máme ďalších 131 letákov od 31 predajcov, napr. aktuálny leták Metro, aktuálny leták Billaaktuálny leták COOP Jednota. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Libex šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Libex leták, Libex katalóg, Libex aktualný leták, Libex magazín, Libex akciový leták

Obľúbené obchody

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Akčné letáky

Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Všetky letáky