1. Kupino.sk
  2. Odev, obuv a šport letáky
  3. Kik

Kik leták online –⁠ aktuálny

Odev, obuv a šport
Letáky Akcie Pobočky

Kik letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Kik leták – móda a doplnky pre celú rodinu

Obchod Kik je v každom meste veľmi známou adresou, kde za výhodné ceny nakúpite všetko od oblečenia až po domáci textil, hračky, bytové doplnky, darčeky a ďalší nepotravinový tovar.

Ak vás zaujíma, čo aktuálne v predajniach Kik nájdete, stačí si prelistovať najnovší Kik leták, kde nájdete všetky akcie a zľavy pokope. Navyše, u nás si Kik leták môžete prezerať online a pomocou našej šikovnej lupy nájsť v letáku hneď to, čo potrebujete.

Aktuálny leták Kik platí vždy od štvrtka a obchod ho vydáva v pravidelných intervaloch, väčšinou v strede mesiaca. Na Kupino.sk ho nájdete v elektronickej podobe počas celej doby jeho platnosti a následne v našom archíve letákov, vďaka ktorému si aktuálne ceny alebo akcie môžete porovnať s tými minulými.

Kik sortiment – najlepší pomer ceny a kvality

Kik patrí na Slovensku medzi obľúbené obchody s oblečením. Tento sortimet tu tvorí až 70 % celkovej ponuky obchodu. V každej predajni Kik nájdete produkty z týchto kategórií:

V rámci módy si v obchodoch KiK príde na svoje každý člen rodiny. Pozrite sa spoločne s nami, pod akými značkami KiK predáva svoje textilné výrobky:

Pestrý výber, nízke ceny, akciové ponuky, to všetko sú hlavné výhody obchodu Kik, ktoré pravidelne nájdete aj v Kik letáku. Informácie o výhodných 1+1 ponukách alebo špeciálnych akciách tu nájdete v každom jeho vydaní. V Kik sa jednoducho môžete spoľahnúť, že vždy nakúpite výhodne.

Značka KiK ana Slovensku

Reťazce KiK fungujú na slovenskom trhu vyše 10 rokov a neustále sa teší svojej väčšej popularite. Značka, ktorá pôvodne vznikla v Nemecku prevádzkuje u nás už viac ako 80 predajní a v pláne má ich počet ešte o niečo zvýšiť. Aktuálne nájdete predajne Kik v každom väčšom meste ako napríklad:

Aktuálny leták Kik nie je jediná vec, ktorú u nás nájdete. Na Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii máme pre vás po ruke aj ďalšie praktické informácie. Zaujíma vás aké má momentálne Kik otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke.

Už nikdy nezmeškajte výhodné ceny v Kik

Chcete mať prehľad o všetkých aktuálnych zľavách, akciách na zľavnený tovar a špeciálnych ponukách v obchodoch KiK? Na Kupino.sk nájdete vždy čerstvú nádielku módy v aktuálnom Kik letáku. Sledujte našu stránku alebo si stiahnite našu Kupino aplikáciu a majte všetky zľavy po ruke.

Hľadáte niečo iné? Nečakajte, kým váš obľúbený kúsok príde do zľavy v obchode Kik, pozrite si ďalšie aktuálne letáky v kategórii Odev, obuv a šport. Sledujte akcie v podobných predajniach ako A3 SportBonprixOrsay a ďalšie.

Kik leták online –⁠ aktuálny

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Kik. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Kik šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Akčné letáky

101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Všetky letáky