1. Kupino.sk
  2. Odev, obuv a šport letáky
  3. Intersport

Intersport leták – aktuálna ponuka

Odev, obuv a šport
Letáky Akcie Pobočky

Intersport letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Leták Intersport – všetko pre šport na jednom mieste

Intersport je špecializovaná športová predajňa, ktorú na Slovensku málokto nepozná. Už od roku 1968 sa drží medzi lídrami na slovenskom trhu. Intersport leták poskytuje zákazníkom kvalitný zážitok zo zlacnených produktov. Pozrite si letáky, kde obchod Intersport ponúka zľavy až do 80 %. Letáky Intersport vychádzajú nepravidelne, vždy sú však včas dostupné na našich stránkach. Sledujte náš aktuálny platný leták Intersport a nakupujte športové zariadenia za neuveriteľné ceny!

Intersport sortiment – každý deň nový zážitok

Letáky Intersport sú vždy aktuálne a prispôsobujú sa aktuálnej sezóne. Cez leto je Intersport leták nabitý zľavami na plavky, stany, spacie vaky, bicykle, turistickú obuv alebo batohy. V zime vás aktuálny leták Intersport inšpiruje lyžovaním, sánkovaním a ďalšími zimnými športami. Nezabudnite si kúpiť kvalitné oteplovačky, čiapku a rukavice. Intersport výpredaj, katalógy aj letáky podporia váš zdravý životný štýl v kategóriách:

Pre začínajúcich športovcov aj pre stálice sa tu nájde všetko, čo potrebujete k pohybu. Spoločnosť Intersport exkluzívne spolupracuje so značkami EnergeticsEtirelFireflyGenesisMcKinleyPro TouchTecnoPro a Nakamura. Kvalita sortimentu Intersport nemá konca. Je jedno, kde športujete, Intersport sa o vás postará.

Intersport karta – vernosť sa oplatí

Spokojnosť zákazníkov je pre spoločnosť Intersport na prvom mieste. Intersport zákaznícka karta pre celú rodinu spríjemní váš nákup ešte viac. Extra zľavy, výhody a exkluzívne ponuky každý mesiac ešte znásobia akcie z letákov a katalógu. Zbierajte body za každý nákup a po roku dostanete zľavový kupón na ďalšie produkty. Založte si vernostnú kartu ešte dnes v jednej z predajní Intersport.

Intersport eshop a Intersport predajne – miesto pre aktívny odpočinok

Informácie o všetkých predajniach nájdete u nás na Kupino. Intersport otváracie hodiny sa líšia od konkrétnej pobočky a na Slovensku môžete navštíviť niekoľko pobočiek v rôznych mestách od východu na západ. navštívte jednu z viac ako 5 500 predajní z celého sveta. Napríklad Inrersport Prešov,Intersport KošiceIntersport ZvolenIntersport Čadca, Intersport ŽlinaIntersport Bratislava a ďalšie.

Intersport eshop je online miesto, kde sa vaše športové sny stanú skutočnosťou. Pod jednou strechou tu nájdete dámske, pánske i detské pomôcky, oblečenie a obuv na šport. V letáku Intersport na Kupino.sk si pozrite aktuálne zľavy na tovar a potom už veselo nakupujte. Chcete mať záruku najnižšej ceny na trhu? Vyskúšajte náš zázračný Kupino porovnávač cien a šetrite s nami.

Športové potreby za najlepšie ceny na trhu

Leták Intersport vás neoslovil? Intersport katalóg zlacneného tovaru a novej kolekcie ponúka široký výber, ak ale hľadáte niečo viac, pozrite sa na športové obchody v našej kategórii Odev, obuv a šport a prelistujte si aktuálne letáky A3 SportEXIsportSportisimoDecathlon a ďalšie. To svoje pravé určite nájdete! Navyše s nami na Kupino ušetríte na zľavách a akciách v letákoch, ktoré môžete listovať odkiaľkoľvek.

Intersport leták – aktuálna ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Intersport. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Intersport šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

Akčné letáky

COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Všetky letáky