1. Kupino.sk
  2. Hypermarkety a supermarkety letáky
  3. Fresh

Fresh leták - akciová ponuka

Hypermarkety a supermarkety
Letáky Akcie Pobočky

Fresh letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Fresh leták – zdravšie potraviny bližšie k vám

Letáky Fresh vychádzajú pravidelne od utorka pre každý región zvlášť.

Na Kupino najčastejšie objavíte všeobecný leták Týždenná akcia FRESH platný od pondelka do nedele, regionálny Fresh letáky, ale aj dlhodobejší leták, ktorý platí niekoľko týždňov a nájdete v ňom Fresh recepty, ale aj zaujímavé rady a tipy o stravovaní.

Aktuálne letáky Fresh – sortiment, akcie a novinky

Vďaka dlhodobej spolupráci s veľkoobchodmi Labaš a Libex vám obchod prináša množstvo obľúbených produktov za ceny, ktoré potešia všetky rodinné peňaženky. Okrem toho si Fresh potraviny získali svojich verných zákazníkov ekologickým prístupom s orientáciou na lepší pomer cena/kvalita

Každý nový Fresh leták obsahuje okrem známych značiek aj výber privátneho sortimentu. Toto sú 4 privátne značky produktov dostupné iba v obchodoch Fresh:

Navyše, nezabúdajte, že na Kupino.sk môžete sledovať výhodné akcie na obľúbené produkty vo všetkých obchodoch, nielen vo Freshi. Chcete vedieť, či je akcia na pivo vo Freshi naozaj najvýhodnejšia? Kde kúpite najlacnejšie mlieko? Alebo dokedy kúpite vo Freshi Pepsi v akcii

Použite náš porovnávač akcií. My za vás zistíme, kde je daný tovar aktuálne najlacnejší a vy sa môžete pustiť do šetrenia.

Fresh predajne – Fresh Potraviny a Fresh Plus na každom rohu

Sieť Fresh obchodov má viac ako 800 prevádzok po celom Slovensku a neustále rastie. Tie sú rozdelené na viacero typov, a to Fresh potraviny a Fresh Plus. Aktuálne letáky sa zas delia podľa regiónu, a to pre Východné Slovensko a pre Stredné a západné Slovensko. V predajniach vždy nájdete všetky potraviny z vášho nákupného zoznamu, či už potrebujete čerstvé pečivo, mäso, mliečné výrobky, sladké dobroty alebo chutnú zeleninu a ovocie.

Zaujíma vás aké má momentálne Fresh otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču na stránkach Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke. Vyskúšajte to!

Fresh karta pre verných zákazníkov – máte už tú svoju?

Fresh karta prináša pre pravidelných zákazníkov zaujímavé benefity. Najväčším lákadlom je okamžitá zľava 1% alebo 2 % z každého nákupu + každý týždeň extra zľava na vybrané produkty iba pre držiteľov karty. Ako Fresh kartu získať? Registrácia je jednoduchá – stačí o ňu požiadať v najbližšej predajni alebo vyplnit online formulár na oficiálnej stránke Fresh. Karta vám následne príde domov poštou a môžete začať šetriť.

Zapojte sa do jednej z Fresh súťaží a výhrajte bombové ceny

Zlákala vás už nejaká „Fresh súťaž“? Ešte nie? Ak vo Freshi nakupujete často, určite sa do jednej z najbližších súťaží zapojte. Vďaka vašim nákupom môžete pravidelne vyhrať zaujímavé ceny ako kolobežku, bicykle, elektroniku, spotrebiče do domácnosti, vstup do Thermal Parkov aj detské hračky,... Stačí sledovať Fresh leták alebo oficiálnu Facebook stránku Potraviny FRESH a možno sa šťastie usmeje práve na vás.

Nenašli ste v aktuálnej Billa ponuke čo ste hľadali? Zaujímajú vás letáky iných obchodoch? Pozrite sa na akcie v ďalších podobných obchodoch ako LidlTescoKauflandBillaTerno či letáky ďalších obchodov z kategórie Hypermarkety a supermarkety. Pestrý sortiment potravín, drogérie, potrieb do domácností a mnoho iných praktických výrobkov, nájdete aj v týchto predajniach.

 

Fresh leták - akciová ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Fresh. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Fresh? Nevadí, v kategórii Hypermarkety a supermarkety pre Vás máme ďalších 129 letákov od 31 predajcov, napr. aktuálny leták Metro, aktuálny leták Billaaktuálny leták COOP Jednota. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Fresh šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Akčné letáky

Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Všetky letáky