1. Kupino.sk
  2. Odev, obuv a šport letáky
  3. EXIsport

EXIsport leták – aktuálna ponuka

Odev, obuv a šport
Letáky Akcie Pobočky

EXIsport letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Leták EXIsport – cenový raj pre športovcov

Milujete šport rovnako ako my v Kupino? Zdravie je na prvom mieste a EXIsport je sieť športových obchodov s pomôckami a funkčným oblečenín, ktorá sa o zdravie svojich zákazníkov naozaj stará. Slovenský športový obchod vznikol v Košiciach a na trhu ho nájdeme od roku 2003.

EXIsport leták s novou kolekciou vychádza pravidelne každú sezónu, aby ste boli pripravení na šport do každého počasie.

EXIsport leták je nabitý zľavami a najnovšími módnymi či praktickými kúskami, ktoré vynosíte pri lyžovaní, behu, vo fitness centre či na joge. V letáku EXIsport nájdete sekcie ako

Jednoducho všetko k športu pod jednou strechou. Majte prehľad o najnovších akciách a zľavách, EXIsport leták vám vždy ponúkne tie najlepšie ceny na trhu. Sledujte EXIsport katalóg u nás na Kupino, ušetrite svoj čas a buďte včas informovaní o každej novej zľave.

EXIsport sortiment – obľúbené športové oblečenie, obuv a doplnky

Spríjemnite si beh novými bežeckými teniskami, naučte sa korčuľovať, lyžovať alebo vyskúšajte nové športy, po ktorých ste vždy túžili. S produktami od EXIsport to nikdy nebolo jednoduchšie!

Chýba vám motivácia začať? Leták EXIsport s novým športovým oblečením vo vás navodí ten správny pocit, a vy sa do toho konečne pustite pravidelne. Alebo ste naopak profesionálny športovec? Potom viete, že mať viac tričiek na beh v zásobe sa oplatí – nedá sa predsa prať každý deň.

Značky ako Adidas, Fila, Fischer, Vans, New Era, Nike či Crocs vytvárajú ponuku pre každého zákazníka, nech už máte akýkoľvek vkus. Váš jedinečný športový zážitok vám spríjemnia EXIsport letáky a ich nové tenisky, legíny, tričká i mikiny.

A čo tak si v EXIsport zakúpiť rovno nové korčule, lyže, alebo bežiaci pás? V lete ste na správnom mieste na nákup aktuálneho sortimentu ako plavky, bicykle či batohy na turistiku. Ak sa v zime chystáte len na sporadickú lyžovačku, spoločnosť EXIsport ponúka aj jedinečnú požičovňu sezónnych športových pomôcok ako sú napríklad lyže a snowboardy.

EXIsport predajne aj EXIsport e-shop prinášajú radosť z nákupu

Prehľadné a systematicky zorganizované kamenné predajne EXIsport sú obľúbeným miestom pre stálych aj začínajúcich športovcov. Funkčné oblečenie láka aj ľudí, ktorí preferujú pohodlné oblečenie a ležérny štýl. V slovenských mestách Bratislava, Košice,Nitra, Banská Bystrica,Trnava, Trenčín a ďalších vás EXIsport poteší príjemným prístupom predajcu a odborným poradenstvom.

Nezabudnite si pred cestou do kamennej pobočky overiť EXIsport otváracie hodiny. Ak sa vám nechce čakať, využite pestrú ponuku EXIsport eshopu s expresnou donáškou priamo k vám domov.

Letáky Exisport vám znásobia radosť z pohybu a kvalitný materiál za výborné ceny spraví radosť vašej peňaženke. Pre tie naozaj najnižšie ceny využite náš Kupino porovnávač cien, ktorý vás na tie správne akcie navedie. Pre konkurenciu si v kategórii Obuv, odev a šport môžete vybrať z ponuky aktuálny leták Bonprix,  TakkoIntersportDecathlon a aktuálny leták A3 Sport. Na Kupino šetríme váš čas i peniaze.

EXIsport leták – aktuálna ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu EXIsport. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách EXIsport šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Akčné letáky

Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Všetky letáky