1. Kupino.sk
  2. Drogérie a lekárne letáky
  3. Dr.Max

Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň

Drogérie a lekárne
Letáky Akcie Pobočky
Dr.Max leták
Dr.Max leták
do ne 31. 3.

Dr.Max leták – domáca lekárnička vždy po ruke

Skvelý prehľad o akčných ponukách predajní Dr.Max je vždy dostupný u nás na Kupino.sk. Odteraz vám neunikne ani jedna zľava a tomu sa hovorí skutočné šťastie. 

Všetky aktuálne letáky Dr.Max nájdete u nás počas celej doby ich platnosti a prelistovať si ich môžete v pohodlí vášho domova. Do lekárne sa tak vyberiete už s jasným plánom, čo nakúpiť.

Dr.Max leták vychádza jedenkrát do mesiaca a pravidelne v ňom nájdete:

Listovanie v letáku si navyše vďaka šikovnej lupe u nás na Kupino.sk môžete ešte viac uľahčiť. Chcete vedieť, či je tento mesiac v akcii značka Bioderma? Hľadáte info ohľadom akcie na dojčenskú výživu Nutrilon? Kliknite na šikovnú lupu nad letákom a napíšte, čo hľadáte. Namiesto nekonečného listovania sa dostanete priamo k akcii, ktorú hľadáte.

V sortimente Dr.Max si nájdete to svoje

Lekárne Dr.Max sa tešia neustále narastajúcej popularite. Táto exkluzívna značka prináša zákazníkom liečivá za dostupné ceny. Portfólio značky Dr.Max obsahuje vyše 300 produktov a je neustále aktualizované o horúce novinky. Nájdete tu:

Značka Dr.Max patrí k záruke najvyššej kvality na Slovensku

Na Slovensku pôsobí Dr.Max pôsobí už od roku 2006 a aktuálne patrí k lídrom na trhu lekární. V súčasnosti prevádzkuje na Slovensku viac ako 300 lekární Dr.Max.

Zaujíma vás aké má momentálne Dr.Max otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču na stránkach Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke. Vyskúšajte to!

Dr.Max vernostný program – ušetrite až polovicu ceny

Ak sa rozhodnete pravidelne využívať vernostnú kartu Dr.Max, získate pri výbere liekov, ktoré máte predpísané na recept až 50% zľavu z doplatku. A to nie je všetko! K ďalším benefitom patria:

Mobilná aplikácia „Dostupnosť liekov s Dr.Max“ svojim zákazníkom prináša informácie o tom, ktorý liek je dostupný v najbližšej lekárni Dr.Max. Na základe udania názvu lieku alebo produktu a polohy lekárne vám bude okamžite doručená informácia o tom, či je daný produkt v lekárni dostupný alebo nie.

Nenašli ste v aktuálnom letáku Dr.Max čo ste hľadali? Zaujímajú vás letáky iných lekární? Pozrite sa na akcie v ďalších podobných predajniach ako BENU lekáreň, Plus lekáreň, Schneider lekáreň, Vaša lekáreň či letáky ďalších obchodov z kategórie Drogérie a lekárne. Široký sortiment liekov, výživových doplnkov a mnoho iných lekárnických výrobkov, nájdete aj v týchto predajniach.

Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Dr.Max. Prezrite si aktuálný akčný leták Dr.Max platný od pi 1. 3. 2024 do ne 31. 3. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Dr.Max? Nevadí, v kategórii Drogérie a lekárne pre Vás máme ďalších 8 letákov od 18 predajcov, napr. aktuálny leták 101 drogerie, aktuálny leták Teta drogériaaktuálny leták Dr.Max. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Dr.Max šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Dr.Max produkty, Dr.Max lekáreň, Dr.Max akcie, Dr.Max online, Akcia Dr.Max

Obľúbené obchody

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Billa

Rakúska spoločnosť Billa pôsobí na slovenskom trhu už od roku 1993. Ako súčasť medzinárodnej skupiny REWE prináša na Slovensko denne nemeckú kvalitu…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Akčné letáky

Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Všetky letáky