1. Kupino.sk
  2. Bývanie, nábytok a záhrada letáky
  3. DIEGO

DIEGO leták –⁠ aktuálny + budúci týždeň

Bývanie, nábytok a záhrada
Letáky Akcie Pobočky

DIEGO letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Diego leták – široká ponuka domácich doplnkov a krytín

Obchod Diego svojich zákazníkov teší produktami do domácnosti a záhrady za najlepšie ceny a na trhu si dlhodobo drží prvenstvo na Slovensku.

Leták Diego obsahuje všetky informácie o Diego ponuke, najnovšie výrobky, zľavy a akcie na výberový tovar a prehľad najvýhodnejších cien. Diego letáky sú nabité skvelými cenami! Leták so zľavami vychádza pravidelne každý mesiac.

Ak preferujete sezónne ponuky, nenechajte si ujsť Diego katalóg 2021, ktorý vaše domy i záhrady dokonale pripraví na každé ročné obdobie. Katalóg Diego vychádza dvakrát ročne. Aby vám tieto jedinečné ponuky už nikdy neušli, sledujte online letáky a katalógy u nás na Kupino. Ušetríte svoj čas i peňaženku.

Diego sortiment – podlahy, koberce i záclony za skvelé ceny

Celý sortiment Diega nájdete pod jednou strechou. Vytvorte svojmu domovu správny a kvalitný základ. Diego letáky majú najširšiu ponuku podláh na slovenskom trhu. Vyberte si z kategórie podláh:

a mnoho ďalších. Všetky kvalitné podlahy v letákoch Diego sú za vždy výnimočne nízke ceny.

Na mieru vám obchod Diego pripraví aj kobercezáclonyzávesy, garniže, tapety či umelú trávu. Vyberte si v letáku Diego zo stoviek produktov a premeňte svoj domov na vysnívaný raj na Zemi.

Ako sa uistiť, že nakupujete za najnižšie ceny?

Na webovej stránke Diego si založte klubovú kartu a staňte sa členmi Diego klubu, kde môžete získať Diego zľavy až do 50 %! Ceny si ešte overte v našom porovnávači cien, kde neustále aktualizujeme akcie a zľavy zo stoviek obchodov.

Diego predajne po celom Slovensku – maloobchod i veľkoobchod pre každého

Spoločnosť Diego na trhu funguje už od roku 1992, svoje úspechy o 3 roky neskôr zúročil aj ako veľkoobchod. Dnes už je to franšízová sieť s viac ako 150 predajňami po Európe. Pozrite si otváracie hodiny a navštívte slovenské pobočky Diego v mestách ako NitraNové ZámkyBojnice a iné.

Diego leták ani katalóg Diego vás nezaujali? Pozrite si ďalšie akcie v letákoch z kategórie Bývanie, nábytok a záhrada. Letáky AskoOBIDecodom a množstvo ďalších vás takisto potešia pestrou ponukou a kvalitnými výrobkami za nízke ceny.

DIEGO leták –⁠ aktuálny + budúci týždeň

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu DIEGO. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu DIEGO? Nevadí, v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada pre Vás máme ďalších 17 letákov od 36 predajcov, napr. aktuálny leták Jysk, aktuálny leták OBIaktuálny leták Asko. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách DIEGO šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Akčné letáky

Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Dr.Max leták aktuálny + budúcí týždeň
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Všetky letáky