1. Kupino.sk
  2. Elektronika letáky
  3. Datart

Datart leták – akčná ponuka

Elektronika
Letáky Akcie Pobočky

Datart letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Datart leták – skutočný elektrošpecialista na Slovensku

Firma Datart je známa a obľúbená vďaka svojej kvalitnej elektronike a nadštandardným zákazníckym servisom. Datart leták obsahuje zlacnenú elektroniku, ktorú vo svojom živote potrebujete. Datart akcie sú vždy pestré, maloobchod sa stará o šťastie svojich zákazníkov.

Leták Datart naplnený zľavneným tovarom a špeciálnymi akciami vychádza pravidelne. Aktuálny leták Datart nájdete na našej Kupino stránke každý týždeň. Pre moderných zákazníkov je tu tiež ponuka Datart online, ktorú môžete využiť v Datart eshope.

Nestrácajte čas a sledujte letáky Datart, aby vám už žiadna zľava na elektro neušla!

Spoločnosť Datart ponúka sortiment elektroniky pre každú príležitosť

Datart pôsobí na našom trhu od roku 1990 a srdcia zákazníkov si získal kvalitou a výbornými cenami, ktoré nájdete v aj v letákoch Datart na Kupino.sk. Pozrite si kategórie televízory, audio a video, foto a kamery, telefóny a navigácie, inteligentné produkty, notebooky a IT technika, herná zóna, veľké i malé spotrebiče, krása a zdravie, elektromobilita, príslušenstvo, dielňa, záhrada a auto moto.

Leták Datart vás poteší napríklad aj zľavou na tabletvysávačchladničku, ale aj playstationnintendo, virtuálnu realitu či drony. V zóne krásy si vyberiete z holiacich strojčekov pre ženy aj mužovelektronické zubné kefky, osobné váhy aj čističky vzduchu.

Obchod Datart sa so svojou zárukou spokojnosti, jednoduchosťou vrátenia tovaru a výhodami ako VIP klub radí medzi jednotky na trhu. Buďte súčasťou modernizácie Slovenska a nakupujte elektroniku v Datarte! Aktuálne zľavy nájdete u nás na Kupino.

Kamenné Datart predajne aj úspešný Datart e-shop

Na Slovensku dnes nájdete už 16 kamenných predajní Datart, ktoré svojich zákazníkov tešia širokým výberom kvalitnej elektroniky. Pobočky Datart vo veľkých mestách majú všetko, čo potrebujete pre váš bezstarostný život. V tých menších mestách zase oceníte výborný zákaznícky servis a rýchle dodanie tovaru zo skladu. 

Pozrite si u nás Datart otváracie hodiny pobočiek a navštívte obchody Datart v mestách BratislavaTrenčínNitraKošiceŽilinaBanská Bystrica a iné, aby ste si zabezpečili elektroniku pre každú svoju potrebu.

Datart eshop s kvalitnou dopravou a pestrým výberom sortimentu poteší zaneprázdnené osoby, ktoré radšej nakupujú cez internet bez obmedzenia času. V eshope Datart sa tiež dozviete viac o ekologickej likvidácii starých spotrebičov.

Bohatá ponuka špičkovej elektroniky

Chcete sa pozrieť aj na konkurenciu? Ak vám Datart leták ponuka nestačí alebo chcete vyhľadať tie najnižšie ceny, využite náš porovnávač cien a nájdite tam svoju elektroniku snov. Náš Kupino tím pre vás vyberá letáky a obchody s najvýhodnejšími cenami a najvyššou kvalitou.

Ak hľadáte viac, pozrite si ďalšie aktuálne letáky v našej sekcii Elektronika. Kvalitu v zľave vám ponúkne aj aktuálny leták EuronicsOkayElsatexNay či iné.

Datart leták – akčná ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Datart. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Datart? Nevadí, v kategórii Elektronika pre Vás máme ďalších 4 letákov od 12 predajcov, napr. aktuálny leták eD Profiaktuálny leták NAY. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Datart šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

Akčné letáky

Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Všetky letáky