1. Kupino.sk
  2. Ostatné letáky
  3. Auto Kelly

Auto Kelly leták – aktuálna ponuka

Detský tovar, chovateľské potreby a automotive
Letáky Akcie Pobočky

Auto Kelly letáky momentálne nie sú k dispozícii.

Auto Kelly leták – potešte vaše auto pravidelnými zľavami

Ako to už býva zvykom, vďaka nášmu prehľadu akciových letákov vám neujde žiadna špeciálna ponuka ani v Auto Kelly. Spoločnosť Auto Kelly vydáva akciové letáky pravidelne niekoľkokrát do mesiaca.

Auto Kelly letáky, ktoré sa špecializujú na sezónne zľavy, vychádzajú raz mesačne. Okrem mesačných letákov predajca vydáva aj tématický Auto Kelly leták, ktorý sa venuje konkrétnej kategórií ako napríklad hybridné vozidlá, náhradné diely, motorové oleje či ďalšie. Každý leták Auto Kelly nájdete u nás v jeho online verzii počas celej doby jeho platnosti. Všetky akciové ponuky a zľavy si tak môžete prelistovať na jednom mieste z pohodlia vašej obývačky.

Auto Kelly sortiment – spokojný je každý špecialista na karosérie

Auto Kelly vstúpila na trh ako predajca náhradných dielov pre osobné a ľahké úžitkové autá a dnes ponúka sortiment pre všetky typy vozidiel a príslušenstvo do garáže, dielne či kancelárie. V predajniach Auto Kelly nájdete nasledovný sortiment:

Ak sa potrebujete presvedčiť, či je práve Auto Kelly tou správnou zastávkou pre vás a vaše auto a nájdete tu naozaj čo potrebujete, prelistujte si najnovší leták Auto Kelly. Vaše pochybnosti sa pravdepodobne ihneď vytratia.

Auto Kelly vernostný program

Ešte nie ste členom Auto Kelly klubu? Ak sa zaregistrujete do vernostného programu Auto Kelly, získate množstvo výhod, vrátane zliav až do výšky 20 %. Okrem toho získate možnosť zúčastniť sa aukcií.

Ďalším benefitom je prehľadný archív objednávok, ako aj ich sledovanie. Získate prehľad o vašom vozidle na jednom mieste, pripomínanie dôležitých termínov, jednoduchý nákup dielov, digitálnu servisnú knižku a výhody mobilnej aplikácie. Auto Kelly mobilná aplikácia vám zabezpečí možnosť online nákupu, kompletnú ponuku tovaru, mapu pobočiek a prepojenie so zákazníckym účtom.

Auto Kelly na Slovensku

Auto Kelly na slovenskom trhu pôsobí už od roka 1997. V súčasnosti disponuje 27 predajňami, ktoré nájdete v mestách po celom Slovensku vrátane Bratislavy, Košíc, Prešova, Žiliny, Banskej Bystrice, Nitry a ďalších. V týchto predajniach je klientom poskytovaná každá jedna služba pre maloobchodných aj veľkoobchodných klientov.

Zaujíma vás aké má momentálne Auto Kelly otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču na stránkach Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke. Vyskúšajte to!

Auto Kelly leták – aktuálna ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Auto Kelly. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Auto Kelly šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

Obľúbené obchody

Teta drogéria

Špičková kvalita za skvelé ceny je mottom firmy Teta drogéria. Na Slovsku Teta otvorila prvú predajňu už v roku 1992 s pôvodným názvom Solvent…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

OBI

Nemecká spoločnosť OBI otvorila svoju prvú prevádzku už v roku 1970. Slovenský stavebnícky trh firma OBI začala obohacovať od roku 2008. Pamätáte si…

Akčné letáky

Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Všetky letáky