1. Kupino.sk
  2. Bývanie, nábytok a záhrada letáky
  3. Asko

ASKO leták – aktuálna ponuka

Bývanie, nábytok a záhrada
Letáky Akcie Pobočky
Asko nábytok leták - Jedníkove tipy
Asko nábytok leták - Jedníkove tipy
do po 30. 12.

ASKO leták – nábytok, ktorý garantuje tú najvyššiu kvalitu

Už dlho riešite dilemu, kde sa dá zohnať ten najkvalitnejší nábytok za výhodnú cenu? Akcie v ASKO nábytok vás ohromia natoľko, že svoj domov vyzdobíte tým najlepším, čo na trhu nájdete.

Asko leták, vďaka ktorému získate prehľad o aktuálnych akciách prebiehajúcich v obchode, vychádza niekoľkokrát do mesiaca a nájdete v ňom vždy široku ponuku výrobkov z kategórii bývanie, záhrada či zimná akciová ponuka. Okrem tradičného letáku Asko nábytok vydáva aj katalógy, ktoré sa špecializujú na konkrétny sortiment a platia počas celehé roka. Patria tu napríklad katalógy:

ASKO sortiment – všetko pre vaše bývanie

Obchod Asko nábytok disponuje skutočne širokou paletou sortimentu. Či si už zariaďujete nové bývanie, máte chuť na zmenu alebo už dlhšie plánujete zadovážiť si nový nábytok, Asko ponúka rozsiahlu škálu výrobkov pre vaše bývanie:

Pravidelný Asko nábytok leták je tiež každý mesiac plný produktov súkromných značiek Asko, ktoré sa medzi zákazníkmi tešia dlhodobej obľube. Potrebujete novú komodumanželské postele Asko alebo Asko stoličky? To všetko a ešte oveľa viac ponúkajú súkromné značky tohto predajcu:

Asko nábytok na Slovensku

Predajca Asko nábytok pôsobí na Slovensku už od roku 2006, kedy v Nitre otvoril svoju prvú prevádzku. Úspech na seba nenechal dlho čakať, a aj preto dnes Asko nábytok patrí medzi najznámejších predajcov nábytku u nás. Aktuálne môžete Asko nábytok navštíviť v 9 predajniach, a to v Bratislave, Košiciach, Prešove, Banskej Bystrici, Nitre, Trenčíne, Poprade, Prievidzi a v Trenčianskej Turnej.

Aktuálne letáky Asko nábytok nie sú jediná vec, ktorú u nás nájdete. Na Kupino.sk alebo v našej Kupino aplikácii máme pre vás po ruke aj ďalšie praktické informácie. Zaujíma vás aké má momentálne ASKO otváracie hodiny? Potrebujete nájsť najbližšiu pobočku obchodu vo vašom okolí? Vďaka nášmu šikovnému Kupino vyhľadávaču jediným klikom nájdete všetky informácie o obchode vrátane adresy, otváracej doby, alebo letákov platných v danej pobočke.

Asko eshop – nakupujte online z pohodlia domova

Pre nadšencov online nakupovania ponúka Asko nábytok možnosť nákupu online. Všetko vybavíte priamo v Asko nábytok eshope a vašu objednávku si môžete nechať zaslať k vašim dverám alebo si ju vyzdvihnúť na jednej z Asko pobočiek.

Navyše, ako sa pri nákupe v Asko nábytok online zaregistrujete, vďaka vernostnému programu získavate zľavu už pri druhej objednávke. Takto už viac nemusíte čakať na Asko výpredaj. Vďaka eshopu získate mnoho benefitov na každú vašu online objednávku aj bez toho.

Nenašli ste v aktuálnych letákoch Asko čo ste hľadali? Zaujímajú vás letáky a katalógy iných obchodoch? Pozrite sa na akcie v ďalších podobných obchodoch ako IKEASCONTO nábytokHornbachOBIMöbelix, či letáky ďalších obchodov z kategórie Bývanie, nábytok a záhrada. Pestrý sortiment nábytku, zariadenia, stavebných materiálov do domácností a mnoho iných praktických výrobkov, nájdete aj v týchto predajniach.

ASKO leták – aktuálna ponuka

Prehľad aktuálnych, budúcich aj predchádzajúcich akciových letákov predajcu Asko. Prezrite si aktuálný akčný leták Asko platný od št 25. 1. 2024 do po 30. 12. 2024 a ušetrite na položkách z Vášho nákupného zoznamu. Kupino.sk pre Vás každý deň sleduje a aktualizuje akciové ponuky predajcov na celom Slovensku. Nevybrali ste si z aktuálneho letáku predajcu Asko? Nevadí, v kategórii Bývanie, nábytok a záhrada pre Vás máme ďalších 24 letákov od 36 predajcov, napr. aktuálny leták Jysk, aktuálny leták OBIaktuálny leták Asko. Vďaka prehliadaniu letákov na Kupino.sk a nákupom v akciových ponukách Asko šetríte svoje peniaze, čas i prírodu.

# Asko nábytok leták, Asko výpredaj, Asko akcie, Asko kuchyne, Asko sedačky

Obľúbené obchody

Lidl

Obchondý reťazec Lidl je na Slovensku už nejaký ten rok. V roku 2004 otvoril predajca hneď 14 pilotných predajní a následne v roku 2011 založil svoju…

Jysk

Kvalitný škandinávsky nábytok a doplnky obohacujú domácnosti v 51 krajinách sveta už viac ako 42 rokov. Spoločnosť Jysk patrí do dánskej skupiny Lars…

Tesco

Obchodný reťazec Tesco funguje na Slovensku už viac ako 20 rokov. Tesco patrí medzi dlhoročne najobľúbenejšie supermarkety a v predajniach reťazca…

Kaufland

Sieť supermarketov Kaufland má na Slovensku dlhú tradíciu. Prvý obchod otvoril Kaufland už roku 2000 v Poprade a aktuálne prevádzkuje viac ako 60…

Akčné letáky

Tesco leták – akciová ponuka
Tesco leták – akciová ponuka
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
101 drogerie leták aktuálny + budúci týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
Kaufland leták na tento týždeň
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
COOP Jednota leták –⁠ aktuálny
Jysk leták – aktuálna ponuka
Jysk leták – aktuálna ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Lidl leták –⁠ akciová ponuka
Teta drogerie leták na tento týždeň
Teta drogerie leták na tento týždeň
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
Billa leták online –⁠ aktuálny od stredy
OBI leták –⁠ akčná ponuka
OBI leták –⁠ akčná ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Metro leták online –⁠ aktuálna ponuka
Všetky letáky